Antena Căutare

Noi imagini cu dezastrul din România lăsat în urmă de viituri. Casele sunt pline de apă, mașinile și animele au fost luate de puhoaie

Inundaţiile provocate sâmbătă de ploile abundente în județele Alba și Prahova au afectat sute de locuinţe. Oamenii au rămas în stradă, casele sunt pline de apă, mașinile s-au ciocnit unele de altele, luase de puhoaie, iar vremea rea continuă și în orele următoare.

Inundaţiile provocate sâmbătă de ploile abundente în județele Alba și Prahova au afectat sute de locuinţe. Oamenii au rămas în stradă, casele sunt pline de apă, mașinile s-au ciocnit unele de altele, luase de puhoaie, iar vremea rea continuă și în orele următoare.

Angajaţii ISU au intervenit pentru salvarea a 24 de persoane. De asemenea, 40 de autoturisme au fost luate de ape, mai multe străzi au fost distruse şi colmatate şi au fost avariate reţelele de alimentare cu apă, gaz şi electricitate.

Conform aceleiaşi surse, peste 7.200 de angajaţi din structurile ministerului au acţionat noaptea trecută şi sunt în continuare la datorie pentru limitarea efectelor fenomenelor meteorologice şi hidrologice.

În 24 de ore au fost emise 12 avertizări meteorologice şi 14 hidrologice, multe dintre acestea fiind de tip atenţionări de fenomene imediate.

Sursa foto: Facebook/ Meteoplus

Sursa video: Antena 3

Papa Francisc, ultimul mesaj pentru români: Vă mulțumesc vouă, frați, pentru primirea călduroasă... Papa Francisc le-a cerut iertare romilor, la Blaj: "Pentru momentele când, de-a lungul istoriei, v-am discriminat, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x