Antena Căutare

Noi informații despre accidentul fostului ministru al economiei! Doi oameni au murit

Doi oameni au murit în accidentul în care a fost implicat și fostul ministru al economiei, Daniel Chițoiu. Este vorba despre șoferul mașinii care a lovit autoturismul condus de politician, un bărbat de 83 de ani, care a murit pe loc, și de soția lui, care a încetat din viață la spital.

Noi informații despre accidentul fostului ministru al economiei! Doi oameni au murit Galerie
Noi informații despre accidentul fostului ministru al economiei

Chițoiu a primit și el îngrijiri medicale la fața locului șia fost dus apoi la spital pentru investigații amănunțite. Accidentul a avut loc pe DN7 în zona localității Zamfirești. Deocamdată ncă se fac cercertări cu privire la modul în care s-a produs accidentul, în care singurul supraviețuitor a fost fostul ministru.

Soferul mașinii care a murit, este un bărbat în vârstă de 83 de ani, iar în urma încercărilor de resuscitare ale medicilor la fața locului, nu a putut fi salvat. Soția acestuia a ajuns la spital în stare foarte gravă, iar în urma operației a murit.

Citește și: Fostul ministru Daniel Chițoiu, implicat într-un accident cumplit!

Fostul ministru a dat deja primele declarații polițiștilor, iar în urma acestora, accidentul s-ar fi produs din cauza bărbatului care a decedat, acesta ar fi intrat pe contrasens din cauza faptului că i s-a făcut rău. În urma anchetei se va afla exact daca aceste informații sunt valide sau nu

Botoşani: Bărbat de 33 de ani, reţinut după ce l-a înjunghiat pe un altul în zona gâtului... Locatarii unui bloc din Zalău, evacuaţi întrucât la subsol se simte miros de gaz; echipa Delgaz intervine pentru a ident...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x