Live acumX Factor (r)
Prime Time 20:50Observator Special

Noi informații despre accidentul fostului ministru al economiei! Doi oameni au murit

Doi oameni au murit în accidentul în care a fost implicat și fostul ministru al economiei, Daniel Chițoiu. Este vorba despre șoferul mașinii care a lovit autoturismul condus de politician, un bărbat de 83 de ani, care a murit pe loc, și de soția lui, care a încetat din viață la spital.

Noi informații despre accidentul fostului ministru al economiei

Chițoiu a primit și el îngrijiri medicale la fața locului șia fost dus apoi la spital pentru investigații amănunțite. Accidentul a avut loc pe DN7 în zona localității Zamfirești. Deocamdată ncă se fac cercertări cu privire la modul în care s-a produs accidentul, în care singurul supraviețuitor a fost fostul ministru.

Soferul mașinii care a murit, este un bărbat în vârstă de 83 de ani, iar în urma încercărilor de resuscitare ale medicilor la fața locului, nu a putut fi salvat. Soția acestuia a ajuns la spital în stare foarte gravă, iar în urma operației a murit.

Citește și: Fostul ministru Daniel Chițoiu, implicat într-un accident cumplit!

Fostul ministru a dat deja primele declarații polițiștilor, iar în urma acestora, accidentul s-ar fi produs din cauza bărbatului care a decedat, acesta ar fi intrat pe contrasens din cauza faptului că i s-a făcut rău. În urma anchetei se va afla exact daca aceste informații sunt valide sau nu

Recomandari