Nu e nicio glumă. România, singura țară în care MORȚII umblă liniștiți pe străzi și vor să... învie!

Bârlădeanul declarat mort de instanţă bate în disperare la uşile autorităţilor! Dar nimeni nu poate să-l ajute, cât timp legea e lege, iar în acte, bărbatul nu există. Primarul oraşului l-a sfătuit pe om să ceară anularea deciziei prin care a fost declarat decedat, ca să-şi recupereze identitatea. Până atunci, bărbatul - care este şi bolnav de diabet - nu are cum să-şi ia nici măcar un medicament pe reţetă.

Iar zilele acestea, Constantin Reliu va lua din nou calea justiţie ca să "învie" şi în acte. Întors în ţară după 19 ani petrecuţi la muncă, în Istanbul, bărbatul de 63 de ani a aflat la graniţă că este.mort. Uitase de familie de câţiva ani, aşa că după cutremurul din Turcia, soţia a reuşit să-l declare decedat în instanţă. Fără identitate, omul s-a văzut în imposibilitatea de a se folosi de banii aflaţi în conturile din Turcia. Aşa că nu are nici din ce să trăiască. Şi nici cum să meargă la medic.

Culorile sezonului de primăvară-vară 2022. Care sunt datele oferite de raportul Institutului Pantone Fashion Color Trend
Culorile sezonului de primăvară-vară 2022 au fost dezvăluite de prestigiosul raport al...
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2021. Balanțele au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2021 spune că nativii din zodia Balanțelor au nevoie de o...
Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri