Antena Căutare

Nu este glumă! Poţi primi 20.000 de lei de la stat pentru a-ţi plăti facturile. Iată ce trebuie să faci!

Românii care nu vor să mai plătească facturi către furnizorii de energie electrică ar putea primi bani de la stat pentru debranşare.

Românii care nu vor să mai plătească facturi către furnizorii de energie electrică ar putea primi bani de la stat pentru debranşare.

Astfel, statul va acorda ajutoare de până la 20.000 de lei celor care plănuiesc să treacă de la sistemul centralizat de energie electrică la un sistem independent, bazat pe panouri solare fotovoltaice. Banii vor acoperi practic 90% din cheltuielile cu achiziţionarea şi instalarea unui astfel de sistem.

Iniţiativa este momentan la stadiul de proiect. Dacă va fi aprobat de Ministerul Muncii, acesta va intra în vigoare după publicarea în Monitorul Oficial.

Înger păzitor, în uniformă! Un copil de 4 ani a fost salvat de la înec în ultima clipă. Salvatorul, un polițist aflat în... ULTIMĂ ORĂ! Accident cumplit în Capitală, în urmă cu puțin timp! Doi oameni, transportați de urgență la spital, după ce ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x