Antena Căutare

O asistentă a mințit și a infectat, intenționat, alte persoane cu noul coronavirus! Anchetă uriașă la Botoșani

A mințit și a infectat, intenționat, alte persoane cu noul coronavirus. O asistentă medicală din Botoșani s-a ales cu dosar penal, după ce minciunile ei au ieșit la lumină.

O asistentă a mințit și a infectat, intenționat, alte persoane cu noul coronavirus! Anchetă uriașă la Botoșani
O asistentă a mințit și a infectat, intenționat, alte persoane cu noul coronavirus! Anchetă uriașă la Botoșani | Profimedia

Ar fi trebuit să lupte împotrva răspândirii COVID-19, însă se pare că o asistentă medicală din Botoșani a ales să mintă și să devină, astfel, o adevărată bombă biologică pentru cei cu care a intra în contact în ultimele săptămâni.

Din informațiile obținute de anchetatori, asistenta a participat la aceeași înmormântare la care s-a îmbolnavit și tânăra de 27 de ani care a și murit în urma infecției cu noul coronavirus.

Femeia a ascuns săptămâni la rând că ar fi fost prezentă la înmormântare.

Citește și:

Informații de ultimă oră de la sediul MAI. Măsuri speciale, de 1 Mai. Puncte cheie din orașe, supravegheate de echipaje speciale

Asistenta și tânăra de 27 de ani, prezente la aceeași înmormântare

Angajată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Botoșani, femeia, în vârstă de 47 de ani, s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor transmisibile, după ce a minţit într-o anchetă epidemiologică şi şi-a îmbolnăvit cel puţin o colegă de COVID-19, potivit monitorulbt.ro.

În urma anchetelor încrucișate efectuate de cei de la DSP Botoșani, adevărul a ieșit la lumină. După ce mai mulți martori au declarat că au văzut-o la acea înmormântare, asistenta a recunoscut, în cele din urmă, că a fost prezentă la evenimentul la care a luat parte şi tânăra de 27 de ani din Cândeşti, considerată pacienta zero din Spitalul Judeţean din punct de vedere al pornirii infecţiilor cu COVID-19.

Citește și:

Scăpăm de ordonanțe militare, dar nu de sancțiuni. Marcel Vela a explicat ce se va întâmpla după 15 mai

Asistenta și-a îmbolnavit o colegă cu noul coronavirus

După ce au avut confirmarea că asistenta era purtătoare a noului virus, reprezentanții DSP au luat lgeătura cu organele de anchetă, fiind demarate procedurile pentru ca femeie de 47 de ani să fie cercetată penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor trasmisibile.

Citește și:

Uită de vaccin! Un spray nazal poate împiedica noul coronavirus să ajungă în plămâni. Scoțienii îl vor urgent pe piață

Până în prezent la Spitalul Judeţean au fost raportate 135 de cadre medicale infectate cu covid19.

Informații de ultimă oră de la sediul MAI. Măsuri speciale, de 1 Mai. Puncte cheie din orașe, supravegheate de echipaje ... Mersul în vacanță va fi „inclus în lista motivelor întemeiate” pentru ieșirea din localități. Premierul Ludovic Orban dă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x