Antena Căutare

Spre moarte, cu 160 de km/h. O cameră de bord a surpins sfârşitul cumplit pe care l-au avut doi veri din Galaţi - VIDEO

O cameră de bord a surpins sfârşitul cumplit pe care l-au avut doi veri din Galaţi. Imaginile arată încă o dată că viteza ucide! Maşina în care erau a intrat în depăşire cu 160 de kilometri pe oră şi s-a izbit violent de un gard de beton. Şoferul abia împlinise 21 de ani.

Sunt imaginile terifiante în care o maşină devine sicriu pentru doi tineri. În curbă, autoturismul condus cu viteză intră într-o depăşire periculoasă.

Şoferul încearcă să evite impactul cu autoturismul care vine din sens opus şi trage brusc de volan. Pierde controlul, doboară un copac şi un monument, apoi se răstoarnă şi dărâmă gardul de beton al unei unităţi militare.

Cei doi tineri erau din Bălăşeşti, judeţul Galaţi, şi mergeau la serviciu, la un service auto din Bârlad. Mamele lor au leşinat când au aflat că nu se vor mai întoarce niciodată acasă. Femeile sunt surori.

Bogdan, tânărul de la volan împlinise 21 de ani acum două zile. Avea permis de un an şi jumătate. Luna viitoare avea în plan să plece la muncă, în Anglia.

Dănuţ, verişorul lui, era pe scaunul din dreapta.

Surse din anchetă spun că acul vitezometrului s-a blocat 160 de kilometri la oră.

„Garantat va veni și în România! Unde mai fugim?”- Mărturiile românilor blocați în orașele fantomă din Italia... Tot mai mulţi români joacă la casele de pariuri. În medie, jucătorii pierd lunar între 50 şi 100 de lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x