Antena Căutare

O fată de 14 ani se zbate între viață și moarte, după ce a urmat o dietă draconică timp de patru ani! Regimul îi fusese recomandat de un medic

O adolescentă în vârstă de 14 ani se zbate între viață și moarte, după ce a ajuns în stare gravă la spital, în urma unui regim draconic pe care l-a urmat timp de patru ani, la indicațiile unui medic.

O adolescentă în vârstă de 14 ani se zbate între viață și moarte, după ce a ajuns în stare gravă la spital, în urma unui regim draconic pe care l-a urmat timp de patru ani, la indicațiile unui medic.

Tânăra de 14 ani este ținută în viață doar de transfuzii de sânge, după ce măduva ei a ajuns să nu-l mai poată produce. Mama fetei a dezvăluit, pentru ziaruldeiasi.ro, că drama lor a început când micuța avea doar zece ani și, după ce a mâncat niște gogoși cu ciocolată, pe piele i-au apărut niște pete roșii și umflate ce-i provocau mâncărimi.

Citește și: Dieta oloproteică cu care Amalia Năstase a slăbit 12 kg. Meniu și alimente permise

Atunci, ea a fost dusă la spital, iar medicul care a consultat-o i-a impus un regim drastic, ce-i permitea să mănânce doar orez, morcov, carne de pui fiartă și fructe, precum mere, pere și gutui doar sub formă de gem făcut în casă.

”Medicul respectiv a spus că este o alergie alimentară, trebuia să mai fac nişte analize, deja tot ce am făcut până atunci, diverse analize, ne-au costat 700 de lei, aşa că i-am zis că nu reuşim momentan, poate reuşim să facem un tratament, până una-alta. Ne-a dat acest regim extrem de strict, pe care a zis să îl urmăm”, a povestit mama fetei sfâșiată de durere.

Citește și: Dieta care face minuni! Slăbeşti 7 kilograme în doar 5 zile. Este recomandată de un cardiolog european

Patru ani mai târziu, însă, organismul ei s-a prăbușit: ”Acest regim a adus-o în starea în care nici globulele roşii, nici cele albe, nici trombocitele nu se mai formează. Este o afecţiune mai rea chiar şi decât leucemia. Noi am început aici să îi dăm treptat toate alimentele interzise, şi momentan merge bine, nu a făcut nicio alergie”, a precizat prof. dr. Ingrid Miron, şeful Clinicii de Hematologie şi Oncologie Pediatrică de la unitatea medicală.

Din cauza lipsei de vitamine, minerale și oligoelemente precum seleniu, zinc și fier, adolescenta a pierdut mult în greutate și a ajuns să sufere de distrofie ponderală și mai apoi, totul a culminat cu o epuizare a măduvei.

Un elev a primit nota la Evaluarea Națională, proba la Matematică, înainte să se afișeze rezultatele... Fetiță de șapte ani, împușcată de un polițist din greșeală, în timpul unei urmăriri. În mașină se aflau alți trei copii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x