Căutare Live

O femeie de peste 70 de ani a născut! La câteva minute, soțul său a avut parte de o gravă problemă. Medicii au intervenit de urgență

Situație fără precedent petrecută într-un spital în care o femeie de peste 70 de ani a devenit mamă. Problemele au apărut la câteva minute după naștere, însă nu pentru mamă, ci pentru tată.

Situație fără precedent petrecută într-un spital în care o femeie de peste 70 de ani a devenit mamă. Problemele au apărut la câteva minute după naștere, însă nu pentru mamă, ci pentru tată.

Performanţă medicală în India: o femeie de 74 de ani a născut două fetiţe gemene, concepute prin fertilizare in vitro. Atât mama, cât şi copiii se simt bine, spun medicii. În schimb, copleşit de emoţie, tatăl gemenelor, în vârstă de 82 de ani, a suferit un atac. Acum este tratat chiar în spitalul unde au venit pe lume fetele.

Copiii au fost născuți prin operație cezariană și se simt bine, la fel și mama lor, potrivit echipei de specialiști coordonate de medicul Sanakkayala Umashankar.

Originară din Nelapartipadu, Mangayamma este căsătorită de 57 de ani, cu Yerramatti Raja Rao, iar aceștia sunt primii lor copii.

Indianca Omkari Panwar era anterior cunoscută ca fiind cea mai în vârstă femeie din lume care a născut gemeni. În 2008, la 70 de ani, aceasta a născut un băiat și o fetiță.

Totuși, femeia nu a putut obține înscrierea în Guinness Book of Records pentru că nu deținea documente oficiale care să îi confirme vârsta.

Burse elevi 2019-2020: care va fi valoarea lor în noul an școlar... Gino Iorgulescu, noi declarații după accidentul provocat de fiul său: ”Vom avea grijă de copiii rămași fără tată!”...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri