Antena Căutare

O femeie și-a pierdut viața, după ce un camion plin cu lemne s-a răsturnat peste ea în judeţul Dâmboviţa

Femeia care a ajuns în stare gravă la spital, după ce un camion plin cu lemne s-a răsturnat peste ea în judeţul Dâmboviţa, a murit. 

Victima era pe marginea drumului, moment în care şoferul a frânat brusc la semafor şi nu a mai putut controla vehiculul care a ieşit de pe carosabil. Femeia a fost scoasă de sub autocamion de pompieri şi transportată inconştientă la spital.

Accidentul a avut loc pe DN 71, în zona localităţii Moţăieni. Femeia de 62 de ani mergea pe marginea drumului spre casa părintească.

Şoferul camionului plin cu lemne nu ar fi adaptat viteza la condiţiile unui carosabil umed şi, din cauza unei surpări mai vechi a părţii carosabile, s-a răsturnat peste femeie.

Deși medicii au făcut tot ce au putut pentru a o salva, eforturile lor au fost în zadar.

În urmă cu jumătate de an, drumul care face legătură între localităţile Fienei şi Moţăieni s-a surpat, iar de atunci şoferii sunt nevoiţi să circule alternativ pe un singur sens aşteptând la semafor. De atunci, se petrec destul de des accidente de circulaţie, spun localnicii.

Ministrul Mediului: Raportul Inventarului Forestier Naţional arată cifre şocante. Pot să vă confirm astăzi că în România... Bărbat reţinut după ce a fost prins în flagrant de poliţişti şi procurori DIICOT când încerca să vândă aproximativ cinci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x