Antena Căutare

O fetiță de 11 ani a fost rănită grav după ce o bară de fier i-a străpuns piciorul. A fost transportată de urgență la București

O fetiță de 11 ani a căzut cu piciorul într-un fier de beton în timp ce se juca cu în curtea casei. La fața locului a fost trimis un elicopter SMURD, fata fiind grav rănită.

O fetiță de 11 ani din Dâmbovița a căzut cu piciorul într-un fier de beton în timp ce se juca cu în curtea casei. La fața locului a fost trimis un elicopter SMURD, fata fiind grav rănită.

Minora a fost preluată de echipajul de ambulanţă SAJ şi transportată în oraşul Titu, de unde a fost preluată de elicopterul SMURD pentru a fi dusă la un spital din Capitală”

Pompierii de la Detaşamentul Titu au intervenit în satul Merişu din comuna Costeşti Vale, unde fetița a fost grav rănită. Aceștia au îndepărtat și tăiat fierul de beton intrat în piciorul copilei.

În momentul accidentului, fetița se juca cu câinele în curte, s-a împiedicat și a căzut peste bara de beton care i-a străpuns piciorul.

Analiza antropologică: Oasele ridicate din curtea lui Gheorghe Dincă aparţin unei fete de 12-17 ani... „Nu am ce face, dorm printre ploșnițe și gândaci!” 26 de români, ținuți în condiții cumplite! Imaginile sunt celebre în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x