Antena Căutare

O fetiță de 18 luni a murit spânzurată cu un fir de la baby monitor! Mărturisirile sfâșietoare ale mamei: ”Nu există sprijin pentru cineva care-și pierde copilul!”

Durere de neimaginat pentru o tânără de 31 de ani. A visat la momentul în care va deveni mamă, însă viața ei a luat o întorsătură cumplită, în urmă cu câteva luni, când fiica ei a murit. 

Durere de neimaginat pentru o tânără de 31 de ani. A visat la momentul în care va deveni mamă, însă viața ei a luat o întorsătură cumplită, în urmă cu câteva luni, când fiica ei a murit.

Danielle Duggan, în vârstă de 31 de ani, și-a pierdut fiica, pe Jessica Lacey, în vârstă de 18 luni, la sfârșitul lunii octombrie a anului trecut. Atunci, micuța s-a spânzurat, din greșeală, de un cablu de la baby monitor. Din păcate, însă, în medicii n-au mai putut să o salveze.

Incidentul a avut loc în Norwich, Norfolk, în locuința celor doi soți. Cei doi au plasat aparatul pentru monitorizarea mișcărilor într-un raft, lângă pătuțul micuței. La un moment dat, într-o după-amiază, au pus-o la somn pe Jessica. La un moment dat, însă, ei au văzut că acea cameră și-a modificat poziția. Când au mers în cameră, au văzut că micuța trăsese de cablus care era pus pe lângă pătuț și se înfășurase în jurul gâtului ei.

Au dus-o de urgență la spital, însă medicii n-au mai putut să o salveze. Acum, însă, ei vorbesc despre drama lor pentru a atrage atenția părinților să nu facă aceeași greșeală ca ei.

”Sper ca părinții să fie foarte atenți atunci când montează acele monitoare.”, a spus mama îndoiată care nici acum nu-și poate explica cum fiica lor a ajuns să tragă de acel fir și nici cum de nu s-a deconectat.

Ulterior, după moartea fetiței lor, cei doi soți au creat o pagină pe GoFundMe pentru a strânge bani pentru ambulanța aeriană care a încercat să le salveze fiica.

Noi detalii despre firma de catering care prepara mâncarea într-o bucătărie plină de gunoi şi mucegai! De ce nu foloseau... Cine este adolescenta care a vrut să-și omoare prietena, la Ploiești! A ieșit la iveală filmul complet al tragediei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x