Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

O fetiță de șapte ani a murit subit, în brațele mamei ei, din cauza gripei: ”Nu-mi vine să cred că nu mai e. Trebuia să mergem la film!”

O fetiță în vârstă de doar șapte ani a murit subit, în brațele mamei ei, cu doar câteva zile înainte de Crăciun.

O fetiță de șapte ani a murit subit, în brațele mamei ei, din cauza gripei: ”Nu-mi vine să cred că nu mai e. Trebuia să mergem la film!”

Isabella Lagronova se pregătea de Crăciun și tocmai avusese serbarea la școală, însă la sfârșitul săptămânii trecute, ea a început să se simtă rău.

Fetița, care este originară din Gateshead, Anglia, a fost găsită inconșientă în casă chiar de bunicul ei, Lubomir, în vârstă de 55 de ani. A încercat să o resusciteze și a chemat rapid Ambulanța.

O fetiță de șase ani a murit la școală, după ce a fost lăsată nesupravegheată. Copila era nevăzătoare și a căzut pe scări

Din păcate, însă, fetița care prezenta simptome asociate gripei a murit trei zile mai târziu, în brațele mamei ei.

Se pare că fetița suferea de virus gripal Influenza B, în urma căruia inima ei a încetat să funcționeze. De asemenea, femeia s-a confruntat cu mult lichid în plămâni și în creier, motiv pentru care a murit.

”Isabella era o fetiță foarte drăguță, veselă și deșteaptă. Adora să coloreze, era creativă. Adora și câinii și fluturii. Trebuia să mergem să vedem Frozen înainte de a se stinge din viață. Suntem copleșiți. Nu ne vine să credem că nu mai e.”, a povestit mama ei, potrivit Daily Mail.

Cumplit! O fetiţă de zece ani a murit după ce a fost strivită de un dulap, la un centru de plasament din Capitală. Totul a ieșit la iveală după 2 luni!

A murit în brațele mele. M-am pus lângă ea, în pat, iar medicii i-au stins aparatele. O țineam în mână. După ce a murit, i-am rugat pe medici să-i scoată tuburile și am spălat-o, i-am pieptănat părul și i-am pus pijamalele.”, a mai mărturisit femeia.

Fetița urmează să fie înmormântată în Cehia, întrucât este țara natală a mamei. Alese, însă, să se mute în Anglia în urmă cu 15 ani.

Recomandari