Antena Căutare

O razie-fulger a politistilor a lasat pietoni, in doar jumatate de ora, sapte soferi

Cu totii sa ajunga la destinatie si nu au tinut cont nici de semnalele acustice, nici de cele luminoase la trecerea la nivel cu o cale ferata. Timp de trei luni, niciunul dintre ei nu mai are dreptul sa se urce la volan.

Agentii au stat la panda la trecerea la nivel cu calea ferata din zona Garii de Vest din Ploiesti. In doar cateva zeci de minute, ei au monitorizat mai multi soferi care au incalcat regulile de circulatie.

Acestia nu au oprit la trecerea la nivel cu calea ferata, desi semnalele acustice si luminoase erau in functiune, iar barierele in curs de coborare.

Prinsi in flagrant, soferii s-au scuzat cum au putut. Unii si-au sustinut nevinovatia cu puterea vocii. Altii au avut parte de sustinerea parintilor. “Noi am trecut bariera, a inceptu sa piuie bariera dupa ce am trecut noi. Cu ce drept ne purtati pe drumuri? Spuneti-ne si noua. Ii opreste acum permisul baiatului, da? Pentru nimic”, le-a spus politistilor mama unui sofer.

In nici unul dintre cazuri, insa, nu a fost suficient pentru a-i absolvi de vina. Soferii au ramas fara permis timp de trei ani si trebuie sa plateasca o amenda de 630 de lei, in decurs de o luna.

Preotul care a provocat un grav accident rutier in Constanta a ramas fara straiele duhovnicesti... Doi baimareni, surprinsi in timp ce furau haine de la nevoiasi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x