Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

"Am mers la cabinet, m-a îmbrățișat. Zile mai târziu, mi-a zis că e bolnavă!" Rodica a fost infectată cu Covid-19 de un medic din Spania, care nu a știut că are boala

O româncă din Spania infectată cu Covid-19 a povestit experiența de coșmar prin care a trecut. Rodica s-a stabilit peste hotare în urmă cu 18 ani, are un loc de muncă, o familie și prieteni acolo. S-a îmbolnăvit după ce a mers, culmea, la cabinetul medicului de familie care, la momentul respectiv, nu știa că are boala.

O româncă din Spania a povestit cum a fost infectată cu Covid-19 chiar de medicul de familie

Hepta

Rodica a povestit cum a început totul. Simptomele au dat-o peste cap complet, n-a mai putut merge la serviciu și se simțea tot mai rău.

„La mine a început totul cu o durere de cap, duminica trecută. Acum, sincer, nici nu mai știu în ce zi suntem și în ce data. Am pus acea durere de cap pe seama stresului acumulat. Avusesem un deces în familie și tocmai ce dădusem un examen. Așa că, pentru că sunt o persoană care evită medicamentele, am băut un ceai și m-am culcat. Luni dimineața am mers ca de obicei la muncă, cu aceeași durere de cap și o durere ușoară în gât.

Citește și: „Salut, sunt Casian și mă bat cu coronavirusul! Mami și tati cred că e vina lor!”. Un copil, diagnosticat cu COVID-19, fără ca părinții lui să fi avut simptome – FOTO

"Pe drum până la metrou mă rugam să nu cad pe jos. Mă țineam cu mâinile de genunchi"

Simțeam că mă zgârie ceva, apoi urma o tuse ușoară seacă care îmi usca gâtul. Am băut seara un frenadol crezând că a doua zi mă voi simți mai bine. Marți dimineața m-am trezit cu aceeași durere de cap, gât și tuse și am continuat să beau frenadol. Miercuri a început o durere cumplită de cap de la tâmple până în spatele capului, acută. Totuși m-am dus la muncă.

Citește și: „Cum a îndrăznit să mi-l ia? COVID-19 i-a furat până și ultima dorință! Un vis mai nobil nu exista!”. Soția unui bărbat ucis de coronavirus, mesaj cutremurător! Foto​

Femeia a povestit cum a aflat că a fost infectată cu Covid 19

"Acea zi a fost teribilă, nu am rezistat. Am anunțat șeful că plec. Am început cu stare de vomă și diaree. Apoi au venit durerile musculare în absolut tot corpul. Pe drum până la metrou mă rugam să nu cad jos. Mă opream și mă țineam cu mâinile de genunchi pentru că nu mai simțeam siguranță în ei. Drumul până acasă a fost etern, cu vomă, o senzație de rău ce nu se mai termina. Am ajuns acasă și am sunat doctorița cu care mă întâlnisem în urmă cu câteva zile și care, când ne-am văzut, vrând să mă consoleze pentru decesul din familie, m-a îmbrățișat. Suntem bune prietene. Dânsa doar mi-a zis că mă va suna imediat, să stau liniștită. M-a sunat și m-a sfătuit să sun la un număr de telefon pe care mi l-a dat. A zis că nu poate vorbi mai mult, dar că urmează să îmi scrie. Am rămas liniștită vreo ora ca după aceea să-mi trimită un mesaj în care îmi spunea că ea a ieșit pozitivă la testul de coronavirus”, a povestit Rodica pentru totuldespremame.ro.

Recomandari