Antena Căutare

O romanca, fosta campioana olimpica, ii invata pe canadieini cum sa aiba un trup de invidiat

Ca gimmnasta, are in palmares medalii la cele mai importante competitii mondiale, inclusiv la Jocurile Olimpice. Dar pentru Vanda Hadarean povestea de succes nu s-a incheiat odata cu momentul Barcelona 1992. Acum este printre cele mai titrate practicante de fitness din Canada si un instructor foarte bine cotat

De la anul ei de glorie, 1992, cand devenea medaliata la Europene si la Olimpiada de la Barcelona, Vanda Hadarean a stiut sa isi transforme succesul sportiv in succes in afaceri. A lasat mult in urma anii de antrenorat sau aparitia in Playboy. In Canada, tara de adoptie din 2000, s-a reprofilat. “O prietena, Yvette, a venit la mine si a inceput sa vorbeasca cu mine c-ar fi bine sa ma antrenez la fitness si daca vreau sa concurez. Doi ani mai tarziu am fost la primul concurs”, povesteste Vanda.

Au urmat performante pe care nicio practicant de fitness din Canada nu le mai obtinuse vreodata. Vanda a devenit singura sportiva din aceasta tara care a casigat de patru ori concursul Miss Fitness World. Tot de patru ori a castigat si Miss Fitness Canada.

Singurul lucru care ii lipseste, deocamdata, de pe lista realizarilor ar fi o familie. Desi e obisnuita sa isi forteze mereu limitele, Vanda crede ca viata personala face exceptie. Aici nu e cazul sa grabeasca lucrurile. “In sport, in cariera, in afaceri imi fac obiective pt a ajunge la ele. Pt familie este ceva ce eu cred ca trebuie sa se intample, trebuie sa vina inspre mine”, marturiseste tanara.

Nu a intalnit inca barbatul ideal, dar stie de ce calitati are nevoie cineva care vrea sa o cucereasca. Cel mai important este sa stie sa se comporte cu o femeie si sa stie sa o faca sa vorbeasca despre ea.

Un roman ar trebui sa-si economiseasa 30 de ani salariul, ca sa-si cumpere un apartament! Dar un australian?... Fostul sef al Fiscului din Otelu Rosu, acuzat de rapire si amenintare cu arma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x