Antena Căutare

Și-a înjunghiat fără milă iubita! După 12 lovituri de cuțit s-a simțit vinovat și a sunat la poliție

O tânără de 19 ani din localitatea Dracșani, județul Botoșani, a fost înjunghiată de 12 ori de iubitul ei, în vârstă de 24 de ani, cu care avea o relație de 10 luni. Amândoi consumaseră alcool și s-au certat. 

Și-a înjunghiat fără milă iubita! După 12 lovituri de cuțit s-a simțit vinovat și a sunat la poliție
O fată de 19 ani a fost înjunghiată de 12 ori

„Pe fondul unui conflict și pe fondul consumului de alcool, ambii consumaseră alcool, concubinul i-a aplicat aproximativ 12 lovituri de cuțit, dintre care două penetrante, în zona toracelui. El a fost arestat preventiv”, a declarat, Valeriu Iulian Chihaia, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Bărbatul și-a dat seama ce a făcut și a sunat imediat la 112. Un echipaj al SJA Botoșani s-a deplasat către Dracșani și au găsit-o pe tânără având o hemoragie masivă și plăgi înjunghiate la nivelul gâtului și toracelui.

Medicii din Botoșani au încercat să o stabilizeze pe tânără după care au decis să o trimită la Iași, iar starea ei este stabilă. Procurorii au dispus examinarea ei medico-legală, dar acest lucru se va întâmpla atunci când starea de sănătate a femeii va permite acest lucru. Bărbatul a fost arestat preventiv, pe numele lui fiind deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

Timiş: Un autobuz în care se aflau 23 de copii a derapat şi a ajuns într-un şanţ. O fată de 16 ani a necesitat îngrijiri... VIRAL. Un bărbat și-a scos calul la cumpărături într-un supermarket! Unde l-a lăsat pe bietul animal - FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x