Antena Căutare

N-a apucat să-și audă bebelușul plângând! O tânără însărcinată în nouă luni a fost lovită de o mașină, la Constanța. Fătul nu a supraviețuit

O tânără însărcinată în nouă luni a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa strada prin loc nepermis, la Istria, în judeţul Constanţa. Victima a fost transportată de urgență la spital, unde medicii au descoperit că, din nefericire, bebelușul nu a supraviețuit accidentului.

O tânără însărcinată în nouă luni a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa strada prin loc nepermis, la Istria, în judeţul Constanţa. Victima a fost transportată de urgență la spital, unde medicii au descoperit că, din nefericire, bebelușul nu a supraviețuit accidentului.

Accident cumplit în localitatea Istria, din județul Constanța. O tânără în vârstă de 37 de ani, însărcinată în nouă luni, a fost spulberată de o maşină. Femeia traversa șoseaua printr-un loc nepermis.

„A fost preluată o pacientă gravidă la termen, cu traumatism de bazin. S-au demarat imediat investigaţii privind starea bebelușului, însă din păcate s-a constatat decesul fătului. Pacienta este în stare stabilă”, informează surse medicale.

La volanul mașinii ce a spulberat-o pe tânăra însărcinată se afla un bărbat în vârstă de 20 de ani. Acesta a fost testat cu etilotestul, rezultatul arătând că nu consumase băuturi alcoolice.

La accident s-a trimis, de prim răspuns, o autospecială de stingere cu modul de prim ajutor din punctul temporar Cogealac și elicopterul SMURD.

Rezultate Finale Evaluare Națională 2019 s-au afișat pe Edu.ro! Vezi notele!... 11 elevi au ajuns la spital, după ce au mâncat la o pensiune de pe Transfăgărășan. În ce stare se află acum copiii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x