O vilă din centrul Timişoarei stă să se prăbuşească, după ce o familie a reamenajat parterul

O vilă din centrul Timişoarei stă să se prăbuşească, după ce o familie a reamenajat parterul. Oamenii au dărâmat zidurile de rezistenţă, iar vecinii care locuiesc deasupra lor s-au trezit peste noapte cu pereţii crăpaţi de la un capăt la altul.

O vilă din centrul Timişoarei stă să se prăbuşească, după ce o familie a reamenajat parterul. Oamenii au dărâmat zidurile de rezistenţă, iar vecinii care locuiesc deasupra lor s-au trezit peste noapte cu pereţii crăpaţi de la un capăt la altul. Când au cerut explicaţii, speriaţi pentru viaţa lor, locatarii au fost ameninţaţi.

Într-o casă veche de 90 de ani, locatarii de la parter au dărâmat peretele de rezistenţă care separă două apartamente să poată face astfel unul singur. Consecinţa: au distrus întreg etajul 1.

Apartamentul nu mai poate fi locuit. Afectat este şi cel de la demisol, în care locuieşte administratorul. În timp ce ne acorda un interviu, omul a fost ameninţat.

Individul care sfidează pe toată lumea se numeşte Gheorghe Ivan şi este unul dintre membrii clanului Cârpaci. Clan care a terorizat Timişoara, după ce a pus stăpânire pe mai multe clădiri istorice din oraş. Poliţişti, reprezentanti ai Inspectoratului de Stat în Construcţii şi cei de la ISU au început anchete.

Amenda maximă se ridică la 5.000 de lei. Doar instanţa va putea să-i oblige să repare apartamentul afectat. Între timp, proprietara este nevoită să locuiască pe la cunoştinţe.

Citește mai mult pe Observator.tv!

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloween-ul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Parteneri
Tartă cu dovleac copt și nuci. Desertul parfumat al toamnei
Unul dintre cele mai simple, delicioase și aromate deserturi de toamnă este rețeta de tartă cu dovleac copt și nuci. Crusta crocantă din aluat fraged umplută cu o cremă de dovleac copt și un decor frumos din nuci cu semințe de dovleac, transformă acest desert într-un spectacol de toamnă minunat.
Catine.ro
Ultimele știri