Antena Căutare

Poliția o caută pe Mădălina! Tânăra de 13 ani a plecat de acasă și nu s-a mai întors

O fată în vârstă de 13 ani din judeţul Olt este căutată de autorităţi, după ce duminică a plecat de acasă şi nu a mai revenit.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, poliţişti, jandarmi, pompieri olteni şi echipe ale Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt, cu sprijinul oficialităţilor şi locuitorilor din comuna Voineasa, judeţul Olt, desfăşoară, duminică seara, activităţi de căutare a unei fete de 13 ani, din această localitate. Ea este căutată atat pe raza comunei, cât şi în zonele limitrofe.

La data de 5 ianuarie, IPJ Olt a fost sesizat prin 112 cu privire la faptul că Ionela Mădălina Vişoreanu, de 13 ani din comuna Voineasa, a plecat de acasă şi nu a mai revenit.

Ea are o înălţime de 150-160 de centimetri, 45 de kilograme, constituţie atletică, păr şaten, ochi căprui. În momentul plecării, minora purta blugi albaştri, geacă din fâş gri şi tenişi negri, a precizat sursa citată.

Persoanele, care deţin informaţii cu privire la fata căutată, sunt rugate de poliţişti să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Sursa : news.ro

Momentul în care un bărbat e snopit în bătaie de un șofer sub ochii propriului copil. Atenție, imagini care vă pot afect... Constanţa: Peste 10.000 de credincioşi sunt aşteptaţi la manifestările religioase de Bobotează, pe faleza Cazinoului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x