Antena Căutare

(P) Care sunt beneficiile unui curs PCM pentru angajați și companii

Te-ai întrebat vreodată cum ar fi să cunoști o tipologie, în care să fie incluse principalele tipare de gândire și de comportament? Înțelegerea celor din jur este utilă din punct de vedere personal și este un atu extrem de valoros în mediul profesional.

patru persoane care stau la birou Galerie
Te-ai întrebat vreodată cum ar fi să cunoști o tipologie, în care să fie incluse principalele tipare de gândire și de comportament? Înțelegerea celor din jur este utilă din punct de vedere personal și este un atu extrem de valoros în mediul profesional

Din acest motiv, atât angajații unei companii, cât și firma în sine, vor avea de câștigat de pe urma unui curs PCM (Process Communication Model).

Metodologia PCM este bazată pe peste 40 de ani de cercetare în domeniu și este validată de aproximativ 1 milion de profiluri completate.

Fondată de Dr. Taibi Kahler, această metodologie de analiză a personalității și, mai exact, a tiparelor comportamentale este una dintre cele mai populare teorii de interpretare a gândirii umane.

Drept dovadă, aceasta a fost utilizată chiar și de către cei de la NASA, dar și de către fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, Bill Clinton.

A venit momentul să înveți mai multe despre tine și despre cei din jur!

Metodologia PCM presupune existența a șase tipuri principale de personalitate. Deși o persoană se poate regăsi în două sau mai multe tipare, fiecare om are un tip predominant.

Un curs PCM reușit, realizat de către profesioniști, va menționa de la bun început că fiecare om este unic și că nu există trăsătură de personalitate „greșită”.

Totuși, există anumite tendințe spre sentimente sau situații cu conotație negativă, precum stresul, predispoziția la conflicte, frica și multe altele.

Prin intermediul unui curs PCM, vei descoperi mai multe despre tine însuți, dar și despre cei din jur. Astfel, îți va fi mai ușor să recunoști aceste tipare comune la tine și la cei din jur și să știi cum să te adaptezi.

Avantajele unui training PCM pentru angajați și companii

Deși cursul Process Communication Model se adresează oricui vrea să cunoască mai multe despre cei din jur, precum și despre tiparele de personalitate care pot fi aplicate în diferite contexte, acesta oferă nenumărate beneficii pentru angajații unei companii.

Prin intermediul unui training PCM, vei căpăta o serie de avantaje, precum:

  • Comunicarea va fi mult mai rapidă și eficientă;
  • Vei afla tehnici practice, pe care le poți utiliza pentru a menține un nivel de motivare optim;
  • Vei descoperi diferite modalități de a fi persuasiv în comunicarea cu partenerii de business;
  • Îți vei dezvolta skill-urile de leadership.

Totodată, un curs PCM te va ajuta să depășești și anumite aspecte negative asociate cu locul de muncă. Printre acestea, se numără și managementul stresului, rezolvarea conflictelor într-o manieră constructivă, prevenirea fenomenului de burnout și multe altele.

Cum te poți înscrie la un training PCM

Pentru a beneficia de un training Process Communication Model autentic, accesează platforma online a companiei BrightWay. Aici vei descoperi o echipă cu experiență în domeniul dezvoltării personale și profesionale, care îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie.

Echipa BrightWay pune accent atât pe fiecare individ în parte, cât și pe relația pe care acesta o stabilește cu colegii și managerii săi.

La finalul cursului, fiecare participant va primi un feedback personalizat, în cadrul căruia se va ține cont de domeniul în care lucrează, de trăsăturile principale de personalitate, precum și de nivelul său de predispoziție la stres. Astfel, oricine poate profita la maximum de beneficiile aduse de un curs PCM!

Primul medicament pentru tratarea COVID a ajuns în spitalele din România. Cui îi este adresat acest tratament... Ce sumă impresionantă a plătitit o femeie de 80 de ani ca să devină fotomodel. Bătrâna a fost păcălită de „agenția de mo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x