Antena Căutare

(P) Ce echipamente de bucătărie profesională sunt necesare într-o rotiserie?

Evoluțiile sociale și economice din ultimii doi ani au modificat considerabil comportamentul și preferințele consumatorilor români, atât în ceea ce privește produsele preferate, cât și modul în care doresc să le consume.

echipament rotiserie Galerie
Evoluțiile sociale și economice din ultimii doi ani au modificat considerabil comportamentul și preferințele consumatorilor români, atât în ceea ce privește produsele preferate, cât și modul în care doresc să le consume. | Fresco.ro

În acest nou context, deschiderea unei rotiserii reprezintă o idee de afacere care poate aduce un profit însemnat, în condițiile în care singura investiție majoră ce trebuie realizată constă în achiziționarea unor echipamente de cea mai bună calitate pentru bucatarii profesionale.

De ce este profitabilă o rotiserie?

O afacere de acest tip prezintă mai multe avantaje, care îi sporesc șansele de succes în contextul socio-economic actual.

Cel dintâi argument ține de preferințele alimentare ale românilor. Kebabul, puiul la rotisor și celelalte preparate din această categorie se află întotdeauna în topul vânzărilor, atât datorită gustului deosebit, cât și datorită faptului că pot fi consumate rapid, fără a sacrifica prea mult timp din pauza de masă sau din drumul spre ori dinspre locul de muncă.

Al doilea avantaj major, din perspectiva agentului economic, este reprezentat de servirea la geam. Astfel, nu este nevoie de închirierea unui spațiu de mari dimensiuni, pe care să fie amplasate multe mese. De asemenea, astfel sunt mai simplu de respectat regulile care trebuie puse în aplicare pentru a minimiza riscul unei infectări cu noul coronavirus.

Prin urmare, cele mai mari cheltuieli inițiale rămân cele necesare pentru dotarea unei bucătării profesionale cu aparatură de ultimă generație și de cea mai bună calitate.

Fresco Expert, garanția calității

O ofertă variată de echipamente HoReCa poate fi găsită la Fresco Expert, care susține geniul în bucătării profesionale din România încă din 1992. Furnizorul pune la dispoziție o gamă largă de echipamente provenite exclusiv de la branduri internaționale de renume: cuptoare și echipamente frigorifice, aparate profesionale de cafea, echipamente pentru bar, pizzerie, brutărie, cofetărie, patiserie sau fast-food.

Iată câteva echipamente necesare pentru deschiderea și funcționarea unei rotiserii, disponibile în magazinul online Fresco.ro!

Grătar electric pentru kebab, cu 3 zone de încălzire

Aparținând brandului Virtus Group GmbH, echipamentul asigură toate condițiile necesare pentru prepararea unor specialități de cea mai bună calitate. Capacitatea maximă este de 70 de kilograme, astfel că face față cu brio tuturor necesităților unei bucătării profesionale.

Cu alimentare electrică la o tensiune de 400, are greutatea brută de 83 de kilograme și greutatea netă de 32 de kilograme. Dimensiunile nete sunt următoarele: lungime de 48 de centimetri, lățime de 52 de centimetri și înălțime de 11 centimetri. Poate fi cumpărat la prețul de 3 875 de lei, plus TVA.

Rotisor electric cu program automat de curățare cu abur

Acest aparat de gătit cu aburi corespunde tuturor exigențelor unei bucătării profesionale. Dotat cu un sistem automat de curățare automată cu aburi și cu un panou de control din sticlă cu ecran tactil, va deveni încă din prima zi un instrument indispensabil. Prețul este de 20 694 de lei, redus de la 23 993 de lei.

Gătește excelent, datorită unei combinații între un ventilator cu aer cald, pentru a obține produse delicate, și căldura directă cu infraroșu menită să facă pielea crocantă și să dea preparatelor o culoare atrăgătoare. Dispozitivul este dotat cu uși de sticlă care se deschid în lateral, cu termostat digital și închidere automată după gătirea produsului.

Fresco Expert vă poate oferi numeroase alte produse necesare pentru dotarea unei rotiserii, de la friteuze electrice până la ambalaje biodegradabile. Toate pot fi găsite online, la adresa fresco.ro!

Rezultate Loto 8 iulie 2021. Numerele câștigătoare la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus... (P) Care sunt avantajele și dezavantajele unor centrale termice pe gaz?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x