Antena Căutare

Palatul Sutu: Festin cu mancarea taraneasca

Daca nu ati avut vreme sa mergeti la tara, a venit satul la dumneavoastra! Producatori de peste tot au gatit astazi in mijlocul Bucurestiului, de la sarmale, pana la placinte. Toate au fost stropite cu palinca sau cu vin.

Curtea Palatului Sutu din centrul Bucurestiului a gazduit un adevarat festin: sarmale, placinte, mezeluri de casa si bauturi alese.

Muzica si gustarea buna i-au transformat pe bucuresteni din degustatori in clienti fideli. Cei mai multi au preferat produsele fara grasime, insa sunculita ardeleneasca a avut clientii ei fideli.

Preturile sunt mai mari decat in pietele normale sau in supermarketuri, insa cei mai multi vizitatori au spus ca acest lucru merita, data fiind calitatea produselor si modul in care au fost facute.

Biserica praznuieste astazi Izvorul Tamaduirii... Duminica, slujba la Catedrala St. Iosif in memoria victimelor poloneze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x