Antena Căutare

Panică în satul de vacanţă din Mamaia, după ce un şofer a intrat cu maşina printre pietoni

Un şofer teribilist a intrat cu bolidul său de lux în satul de vacanţă din staţiunea Mamaia. Deşi este o zonă pietonală, tânărul a făcut slalom printre sutele de turişti care își plimbau copiii.

Un şofer teribilist a intrat cu bolidul său de lux în satul de vacanţă din staţiunea Mamaia. Deşi este o zonă pietonală, tânărul a făcut slalom printre sutele de turişti care își plimbau copiii.

Și nu s-a mulţumit doar cu atât! Ba chiar a urcat şi scările unui pod cu maşina de teren. Pentru a nu fi loviţi, unii au fost nevoiţi să fugă din calea maşinii care trecea la numai câţiva centimetri de ei.. Şi comercianţii au intrat în panică şi au strâns produsele expuse pentru a nu fi împrăştiate de către tânăr.

Mândru de isprava sa, individul a postat pe Facebook imaginile şi a comentat că se simte... nebunatic: "La o tură cu telecabina". Deranjat că fotografiile au ajuns și în presa locală şi au atras o mulţime de reacţii negative, şoferul a încercat să-i intimideze pe reporteri pentru a le şterge.

”Asta nu e o știre, că am întors eu mașina pe un pod. Dacă vreti audiență, facem audiență - când sunt într-o echipă eu și mă duc pe undeva facem audiență. Am o terasă și am întors mașina”, le-a spus jurnaliștilor.

Bărbatul a avut un mesaj și pentru polițiștii care îl caută să-l sancţioneze.

”Nu mă interesează, e o amendă de 5 milioane (500 lei, n.red.). Mă ... pe ei de 5 milioane. Pentru mine 500 de lei nu sunt bani. De 500 de lei bag motorină într-o zi, mă duc undeva și beau o cafea. Dar e vorba mai mult de injuriile pe care mi le aducea toată lumea pe Facebook. Care sunt vai mama lor, nu este nici măcar unul, deci să mă înjure unul care măcar este un domn”, a mai spus el.

Prietenii bărbatului i-au găsit scuze: nu a avut loc să întoarcă din cauza maşinilor parcate incorect și a fost nevoit să urce pe trepte pentru a putea face manevra în siguranţă. Fotografiile arată însă că nu a ţinut cont deloc de siguranţa oamenilor care erau la plimbare în satul de vacanţă.

Tragedie în Bulgaria! Doi români au murit, iar fiica lor de patru ani a ajuns la spital! Familia se întorcea din concedi... CUTREMUR cu magnitudinea de 4,4 pe scara Richter în judeţul Buzău...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x