Antena Căutare

PARANORMAL: Profetiile lui Sundar Singh

Sundar Singh s-a nascut in 1889 in India, in orasul Rampur, regiunea Punjab. Se tragea dintr-o familie bogata. Mama, religioasa, l-a dus in vizita la un sfant (Sadhu), un calugar ratacitor, un calator in cautarea adevarului. Aceasta intalnire i-a dat lui Singh un tel in viata, cautarea lui Dumnezeu.

"Viata este duelul lui Dumnezeu cu diavolul, iar campul de batalie sunt eu" ● F.M. Dostoievski

La 14 ani, moartea mamei si a fratelui mai mare i-a intarit hotararea. Peste un an, influentat de misionarii religiei locurilor, Sundar a devenit dusmanul religiei aduse din Occident, considerand crestinismul un blestem. A ajuns sa arunce cu pietre in preotii crestini si sa arda Biblia in public. Se spune ca dupa trei zile de la aceste fapte ale sale, dupa o noapte de rugaciuni, i-a aparut Iisus Hristos, care i-a spus in limba hindusa: "Cat mai ai de gand sa ma hulesti? Am venit sa te salvez. Te rogi de atat timp lui Dumnezeu ca sa afli adevarata cale. Iat-o!".

Uimit in urma acestei revelatii, in el au inceput sa se produca schimbari profunde. In anul 1905 s-a botezat crestineste, dupa absolvirea seminarului teologic al Bisericii Anglicane. Dupa o lupta sufleteasca, produsa de conceptiile religiei copilariei si de ale celei adoptate ulterior, a ales sa fie un Sadhu crestin, care sa predice Evanghelia, cutreierand lumea si traind din mila oamenilor.

A inceput sa predice Evanghelia in Tibet, traversand Muntii Himalaya de mai multe ori. Curajul sau nemasurat de a propovadui crestinismul in inima budismului a dus la arestarea si la condamnarea sa la moarte. I-au fost rupte hainele, a fost batut si aruncat intr-o fantana seaca, acoperita cu un capac greu si inchisa cu lacatul. Printre oasele si carnea putrezita ale altor condamnati la acelasi sfarsit, Sundar Singh s-a rugat permanent.

Dupa trei zile, intr-un mod miraculos, inexplicabil, a fost eliberat. Reluandu-si predicile, a socat intreaga comunitate care il credea deja mort. Arestat din nou, a fost dus in fata lui Lama. Acesta, intelegand ca evadarea lui nu era posibila in mod normal, ci doar prin interventia divinitatii, singura cheie de la asa-zisa temnita fiind numai la el, a dispus eliberarea lui. Apoi i-a poruncit sa plece cat mai departe de acele locuri.

Incepand cu anul 1920, Sundar Singh a devenit un nume cunoscut atat in Orient, cat si in Occident. A predicat crestinismul, fiind considerat sfant, in Ceylon, Birmania, China, Japonia, America, Australia si Europa. A strabatut din nou Tibetul, propovaduind religia crestina, pana in 1929, an cand se considera ca Sundar Singh a disparut fara urma, undeva in Himalaya. Alte surse sustin ca nu a mai fost vazut din anul 1933.

Urmatoarele profetii ale lui Sundar Singh sunt expuse cu claritate si simplitate. Multe dintre ele sunt previziuni uimitoare legate de Romania. Unii sustin ca acestea nu i-ar fi apartinut, fiind niste facaturi. Daca sunt intr-adevar scrise de el, cu atat sunt mai importante, el nefiind roman, ci un indian care s-a crestinat si care nu poate fi acuzat de partinire a Romaniei.
Textul ce cuprinde profetiile a circulat inca din 1940, el fiind destul de lung. Astfel, am selectat partile cele mai importante, pentru a vi le expune in randurile ce urmeaza.

Tot articolul, in Jurnalul National

Dezastru in Sanatate / Spitalul Judetean Constanta supravietuieste cu bani din cutia milei... Iasi: Petru Culianu, asasinat a doua oara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x