Antena Căutare

Parcările de pe marginea drumurilor naţionale au devenit adevărate gropi de gunoi! Imagini revoltătoare - Video

Parcările de pe marginea drumurilor naţionale au devenit adevărate gropi de gunoi. Unor localnici le este mai la îndemână să scape de lucrurile nedorite pe marginea drumului.

Parcările de pe marginea drumurilor naţionale au devenit adevărate gropi de gunoi. Unor localnici le este mai la îndemână să scape de lucrurile nedorite pe marginea drumului.

În judeţul Cluj, de exemplu, coşurile de gunoi lipsesc în majoritatea parcărilor de pe marginea drumurilor naționale, iar acolo unde acestea există, fie n-au mai fost golite de săptămâni întregi, fie au fost distruse.

Locurile de luat masa în aceste zone de popas sunt prea puţine şi degradate de timp. Asta dacă cineva ar putea mânca la doi paşi de gunoaie.

Oricât ar încerca şoferii să respecte regulile de bun-simţ, nu prea au cum.

Unor localnici le este mai la îndemână să scape de lucrurile nedorite pe marginea drumului - cum ar fi bancheta din spate a maşinii, parbrizul sau mai multe pături. Într-un alt colţ al judeţului, dar înspre Baia Mare, parcarea pare a fi una abandonată.

Problema a fost semnalată, săptămâna trecută, de însuşi directorul Companiei naţionale de drumuri, cea responsabilă de felul în care arată aceste spaţii. Condiţiile oferite şoferilor care folosesc parcările au rămas, însă, aceleaşi.

Cu toate că şoferii sunt avertizaţi prin indicatoare că pot fi sancţionaţi pentru gunoaiele aruncate pe jos, până acum nimeni nu a fost amendat.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din „Observator”.

Poliția face apel către populație! Haideți să o găsim pe Andreea, o adolescentă pe care familia o caută cu disperare... Focuri de armă pe străzile din Constanța! Un fost deținut a lovit cinci maşini - Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x