Antena Căutare

Părintele Constantin Necula, mesaj emoționant pentru români în noaptea de Înviere: "Nu frica de moarte trebuie să ne țină acasă"

Părintele Constantin Necula a transmis un mesaj emoționant pentru români în noaptea de Înviere. Slujitorul Domnului le-a spus credincioșilor că nu frica de moarte trebuie să-i facă să stea acasă, ci respectul față de ceilalți.

"Vreau să spun ceea ce am spus în ultimile zile: nu din frica de moarte trebuie să stea acasă românii, ci din respect pentru asumarea unui civism ordodox în care cred. Din respect pentru Părintele Patriarh, din respect pentru arhierei, pentru preoti și pentru ei înșiși. Pentru că suntem o singură Biserică, nu suntem ceata lui Pițigoi.

Citește și: Hristos A Înviat! Mesaje și urări de Paște. Trimite-le celor dragi cele mai frumoase gânduri de sărbătoare

Suntem o Biserică, cu conștiință, cu atitudine și cu o ierarhie care vădește o dată în plus că protejează foarte bine structura organizatorică a Bisericii. Mi-aș fi dorit să văd disciplina din Biserică și în alte instituții ale statului", a spus părintele Constantin Necula, la Antena 3.

Scandal cu oamenii legii în Hunedoara! Poliţiştii care verificau respectarea ordonanţelor militare, atacaţi cu pietre... Bărbat din Hunedoara, scos cu forța din casă, de polițiști, după ce ieșise fără declarație pe proprie răspundere! „Ai pu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x