Antena Căutare

Grădinițele private și centrele de recreere, soluțiile pentru părinții care nu și-au putut prelungi vacanța 

Părinţii care nu şi-au putut prelungi vacanţa de sărbători au o problemă majoră! Cu cine lasă copii, în lipsa bunicilor sau a unei bone. În Oradea, acest lucru nu e greu de rezolvat. Există grădiniţe private şi centre de recreere, unde cei mici pot fi lăsaţi cât timp părinţii sunt la serviciu. Copiii nu se plictisesc nicio secundă, în plus învaţă tot felul de lucruri noi. Totul vine, însă, cu un preţ: 400 de lei pe săptămână. 

Aşa îşi petrec timpul copiii care, dintr-un motiv sau altul, nu pot sta zilele acestea nici cu părinţii, nici cu bunicii. Şcolile și grădinițele de stat sunt închise până luni, în schimb, cele particulare au activitate și în timpul vacanțelor.

”Perioada asta este un pic cam dificilă, însă pentru noi reprezintă o siguranţă faptul că o putem aduce aici, la grădiniţă. Şi ştim că are cea mai bună îngrijire şi nu trebuie să ne găsim fel şi fel de soluţii alternative. Şi anume bunici sau bone sau alte soluţii.”, spune o mamă.

”Ne sunt de mare ajutor, mai ales în aceste situaţii, când cei apropiaţi nu pot interveni”, a mai povestit o mămică.

La o astfel de grădiniţă, părinţii plătesc 80 de lei pe zi, bani care acoperă şi gustările.

O altă variantă sunt centrele de recreere. Şi aici, copiii se distrează de dimineaţa până seara: de la lecţii de pian şi sesiuni de poveşti până la şedinţe de yoga. Opt ore costă 50 de lei, cu tot cu masa de prânz.

Mai mult, la grădiniţele particulare, părinţii pot vedea oricând ce fac cei mici, prin intermediul camerelor video.

Sezonul estival în Mamaia, blocat din cauza oilor moarte rămase în nava scufundată în Portul Midia. Animalele s-ar putea... Atenţie, părinţi! S-a anunțat retragerea de pe piață a unui produs pentru bebeluși. Ce pericol îi paște pe cei mici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x