Antena Căutare

Zeci de mii de părinți din România, nevoiți să plătească peste 1000 de lei pentru copiii lor!

Goana după o şcoală bună vine la pachet cu vânzarea unui afterschool. Părinţii care nu pot sta cu copiii acasă de la prânz, sunt nevoiţi să plătească peste o mie de lei pentru un astfel de program.

Goana după o şcoală bună vine la pachet cu vânzarea unui afterschool. Părinţii care nu pot sta cu copiii acasă de la prânz, sunt nevoiţi să plătească peste o mie de lei pentru un astfel de program. Ministerul Educaţiei nu a reuşit să pună la punct un program la nivel naţional "Şcoală după şcoală".

Programul unui şcolar e de multe ori mai obositor decât cel al unui adult. Copilul pleacă cel târziu la 7 dimineaţa de acasă şi ajunge, cu putin noroc după 12 ore înapoi.

Pentru tot acest du-te-vino părinţii plătesc. Chiar şi 200 de euro pe lună. Ministerul Educaţiei nu a reuşit nici până acum să implementeze un program de Şcoala după Şcoala eficient în ţară.

Ca să vină în ajutorul părinţilor, o nouă iniţiativă legislativă propune tichete valorice de 400 de lei pentru programe de afterschool. E doar un alt proiect, reclamă părinţii.

Vești dezastruoase pentru milioane de părinți! Alocaţiile nu vor creşte de la 1 aprilie! Care este anunțul făcut de Mini... Zile Libere 2019. Câte zile libere aveau românii acum 122 de ani: ”Muncitorii nu-și pot vedea niciodată copiii”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x