Antena Căutare

Pasiune secretă a Ducesei de Sussex. Meghan Markle ascunde un talent rar

Meghan Markle, inainte de a deveni Ducesa de Suseex, era recunoscuta ca fiind o acrita de succes si o feminista convinsa. Dar multi nu stiu despre ea faptul ca, pe langa actorie, aceasta are si al talent.

Meghan Markle, înainte de a deveni Ducesă de Suseex, era recunoscută ca fiind o acriță de succes și o feministă convinsă. Dar mulți nu știu despre ea faptul că, pe lângă actorie, aceasta are și al talent.

Primul său rol a fost unul mic, de asistentă medicală , într-un episod din General Hospital și a continuat pentru o vreme să joace roluri nesemnificative în diverse producții precum: Fox, Fringer. În iulie 2011 s-a alăturat serialului Suits, producție care i-a adus notorietatea.

Cu toate acestea, înainte de a chocheta cu actoria, Meghan a profitat de un talent întâlnit destul de rar și și-a câștigat existența lucrând ca profesor de caligrafie la magazinul Paper Source. Scrisul său cu un aspect plăcut și pasiunea pentru notițele frumoase i-au oferit lui Meghan posibilitatea de a obține un job cu jumătate de normă, ideal pentru a se putea ocupa și de audiții.

Pasiune secretă a Ducesei de Sussex. Meghan Markle ascunde un talent rar

În urmă cu ceva timp, Meghan Markle a mărturisit pe blogul său personal: „Cred că notițele scrise de mână sunt o artă pierdută. Ideea ca cineva să își facă timp să pună un pix pe o hârtie este foarte specială”.

O altă dovadă a talentului său o putem vedea și în semnătura acesteia de o caligrafie impresionalntă, cu un aspect aparte.

Pasiune secretă a Ducesei de Sussex. Meghan Markle ascunde un talent rar

Sursă foto: ro.pinterest.com

Veste BOMBĂ pentru toți ROMÂNII, care locuiesc la bloc! Lovitură dură pentru proprietari și chiriași... REGULI NOI pentru proprietarii de locuinţe! Amenzile depăşesc 5.000 de lei. Ce sunt obligaţi să facă până la final de an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x