Antena Căutare

Paul Popi, unul din membrii legendarei formații Roșu și Negru, a murit la numai 61 de ani! Chitaristul avea probleme cardiace!

Paul Popi, unul din membrii legendarei formații Roșu și Negru, a murit. Regretatul artist a fost răpus de probleme cardiace. El avea numai 61 de ani.

Paul Popi, unul din membrii legendarei formații Roșu și Negru, a murit. Regretatul artist, chitarist și inginer de sunet , a trecut în neființă din cauza unor probleme cardiace. El avea numai 61 de ani.

Dispariția sa este deplânsă de foștii colegi de trupă și turnee, precum și de fani.

„Am locuit în aceeași cameră, în turnee, 8 ani de zile. Ultima oară ne-am văzut acum o lună și ceva. Era slăbit, dar cu același simț al umorului. A avut o viață nebună, plină de evenimente…la fel a fost și moartea lui. Îmi pare nespus de rău, abia acum îmi dau seama că am pierdut un prieten adevărat, o prietenie sinceră”, și-a exprimat regretul compozitorul și chitaristul Adrian Ordean (Compact B, Schimbul 3) pe pagina sa de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și Gheorghe Gheorghiu a aflat despre vestea tristă și și-a exprimat regretul.

„Dumnezeu să-l ierte! Îmi pare teribil de rău, am fost o gașcă nebună, am colindat întreaga țară cu echipa poetului Lucian Avramescu. Paul era sufletul petrecerilor de după concerte”, își aduce aminte Gheorghe Gheorghiu.

Înmormântarea va avea loc marți, în Cimitirul Băneasa (lângă Parcul Herăstrău).

Sfatul specialiștilor. Atenție MARE, ROMÂNI! Este PERICOL să fotografiați în perioada aceasta!... Ministerul Educaţiei a anunţat rezultatele finale ale primei sesiuni de evaluare a proiectelor de manuale şcolare pentru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x