Antena Căutare

Pensiile si salariile ar putea creste din aprilie 2012

Pensiile si salariile ar putea creste din luna aprilie. Decizia va fi luata dupa vizita de evaluare pe care FMI o va face in primavara lui 2012. UDMR a propus ca marirea salariilor si pensiilor sa fie inclusa in scrisoarea de intentie catre FMI, solicitare aprobata de Coalitie.

"Am discutat in coalitie si daca vom avea crestere economica putem sa luam in calcul majorarea pensiilor si salariilor in trimestrul 2. Plecam cu un deficit de minus 1,9 la%"



"Daca evolutia economiei reale permite, aceasta a fost propunerea UDMR, sa se mute din iunie in aprilie indexarea pensiilor", a spus Pambuccian.

Potrivit acestuia, totul depinde de raspunsul pe care il va da economia reala, anul viitor, la situatia economiei internationale.

Oficialii FMI au declarat ca sunt de acord cu majorari de salarii si pensii in partea a doua a anului viitor daca vor exista resurse bugetare.

Presedintele Traian Basescu a reiterat, joi, dupa intalnirea avuta cu membrii delegatiei FMI, BM si CE, ca nu se vor reduce cheltuielile cu pensiile si salariile din sectorul bugetar.


sursa: Antena3

VIDEO! Ploiesti: Bataie pe tigai la inaugurarea unui magazin... Botosani: O fetita de 2 ani a ajuns la spital in coma alcoolica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x