Antena Căutare

Nici frizeriile nu mai sunt ce au fost! Pensionarii din Sălaj reclamă faptul că frizerii refuză să-i bărbierească

O asociație de pensionari din Sălaj se declară nemulțumiți de faptul că frizerii refuză să îi bărbierească.

Nici frizeriile nu mai sunt ce au fost! Pensionarii din Sălaj reclamă faptul că frizerii refuză să-i bărbierească
frizerie | theearth.com

Președintele Sindicatului Liber al Pensionarilor (SLP) Sălaj, Ilie Gorgan, a reclamat în cadrul şedinţei Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Persoane Vârstnice, că în frizerii li se refuză bărbieritul, frizerii fiind dispuși doar să-i tundă.

Ilie Gorgan a precizat că a verificat personal reclamaţiile pensionarilor în trei frizerii din Zalău şi că interdicţia de a bărbieri vârstnicii i-a fost confirmată de frizeri, scrie Agerpres.

"Foarte mulţi pensionari m-au întrebat ce s-a întâmplat, de ce frizeriile din judeţul Sălaj nu au voie să bărbierească bărbaţii. Am fost şi eu la trei frizerii, să mă conving, să văd dacă e adevărat ce mi s-a reclamat şi mi s-a spus că au ordin să nu bărbierească, ci numai să tundă. Nu pot să înţeleg ce se urmăreşte prin asta", a declarat, în cadrul şedinţei, preşedintele SLP Sălaj.

Potrivit acestuia, frizerilor li s-ar interzis oferirea acestui serviciu de către Ministerul Sănătăţii, fapt infirmat de directorul Direcţiei de Sănătate Publică Sălaj, Ligia Marincaş, prezentă la întâlnire.

"Nu există o asemenea solicitare din partea noastră. Pentru cei care se bărbieresc există procedură. Frizerii au posibilitatea de a folosi lama de unică întrebuinţare, există briciul care poate să fie dezinfectat şi sterilizat, deci nu se pune problema. E pentru prima dată când aud aşa ceva", a subliniat Ligia Marincaş.

În cadrul şedinţei de miercuri, prefectul judeţului Sălaj, Virgil Ţurcaş, a promis că va face verificări şi a precizat la rândul său că vârstnicii trebuie să poată beneficia de acest serviciu, în condiţiile în care ei nu se pot bărbieri acasă, din diverse motive, scrie aceeași sursă.

Ludovic Orban, declarație bombă despre alocațiile copiilor! „Nu am spus niciodată așa ceva!”... Infarctul miocardic, simptome și factori de risc. Cum îl putem preveni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x