Antena Căutare

Podgoria lui Mugur Isarescu de la Dragasani, devastata de hoti

Guvernatorul Bancii Nationale a fost pradat. Nu este vorba despre rezervele Bancii Nationale, ci de podgoria lui Mugur Isarescu de la Dragasani, care a fost calcata de hoti. Guvernatorului i s-au furat sapte randuri de vita de vie cu totul. Hotii se pare ca stiau secretul lui Isarescu, mai exact al vinului sau, cu care seful BNR-ului se mandreste in toata lumea.

"Vinul bun se face mai greu decat o politica monetara buna!"


Din plantatie au fost sustrasi mai multi butasi de vita de vie. Acestia au fost extrasi de pe sase randuri, aproximativ 400 de butaci din soiul Sauvignon.

Paguba materiala este de-a dreptul caraghioasa pentru stapanul banilor din Romania: 1500 de lei. Pierderea cea mare este de ordin sufletesc pentru Mugur Isarescu. Pana si vecinii guvernatorului il compatimesc.

Consatenii lui Isarescu sunt convinsi ca hotii Guvernatorului nu sunt deloc hoti. Ci doar dusmani.

Cine sa fie dusmanul celui mai longeviv sef al unei banci nationale din lume? Oricum, de la vinul sau celebru i se trage. "Boierul" Isarescu, cum ii spun vecinii, a mostenit o mica mosie pe dealurile Dragasaniului. Pe cele 30 de hectare de vii, Guvernatorul a inceput sa cultive doua soiuri unice in tara: "negru de Dragasani" si "Cramposia."

Podgoria guvernatorului produce in jur de 20.000 de litri pe an. Vinurile "Casei Isarescu" se vand cu preturi cuprinse intre 18 si 30 de lei pe litru.

VIDEO! Ploiesti: Doua tinere s-au imbatat in parc de suparare... Inghetul pune din nou stapanire pe Romania: -22 de grade Celsius, la noapte!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x