Antena Căutare

Poliția Română își schimbă numele! Cum explică ministrul de Interne decizia: „Asta ţine de rebranduire”

Ministrul de Interne își dorește să schimbe numele Poliției Române, pentru a se putea face o diferențiere clară între această instituție și Poliția Locală.

Poliția Română își schimbă numele! Cum explică ministrul de Interne decizia: „Asta ţine de rebranduire”
Poliția Româna va deneni Poliția Națională

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit acestuia, ar trebui o delimitare clară pentru a nu fi suprapuse atribuţiile fiecărei entităţi. Declaraţiile au fost prezentate într-un video de reprezentanţii Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie. „Cred că trebuie să clarificăm o delimitare clară între Poliţia Locală şi Poliţia Română, s-o numim Poliţie Naţională. Asta ţine de rebranduire”, a mai spus Vela.

În același timp, reprezentanții Sindicatului Europol au postat, pe pagina de Facebook, un mesaj actualului ministru:

„Poate isi da doua palme in oglinda ministrul Vela si incepe sa discute despre adevăratele probleme ale sistemului, nu despre "rebrenduirea" Poliției Române. Nu de alta, dar pana sa dam "frumos" pe sticla, am vrea sa rămânem în viața dupa fiecare schimb de munca”, referitor la cazul clor doi polițiști sechestrați, bătuți și amenințatți cu arma, în Vâlcea. Mai multe despre acest subiect tulburător, puteți citi aici.

Conferenţiarul universitar Claudiu-Paul Buglea, ales preşedinte al Senatului Universităţii din Bucureşti... Constanţa: Elev de 14 ani, înţepat de un coleg cu un cuţit, victima fiind dusă la spital. Poliţia a început o anchetă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x