Căutare Live

„Răzvan e tumefiat. SUTE de lovituri”! Un polițist a fost sechestrat și amenințat cu arma, în timpul unei urmăriri, în Vâlcea: „Au apăsat pe trăgaci, dar...”

După o urmărire dramatică, cu zeci de focuri de armă trase, doi polițiști au fost prinși și sechestrați într-un imobil. Sindicatul Europol a publicat o imagine tulburătoare, cu una dintre cele două victime.

Sindicatul Europol a publicat pe pagina de Facebook o imagine cu chipul desfigurat al unuia dintre polițiști

Facebook/ Sindicatul Europol

Miercuri, doi dintre agresorii polițiștilor din Vâlcea au fost prinși, în Slatina, în urma unui maraton de audieri.

Anchetatorii au aflat că printre agresorii celor doi poliţişti de la Secţia Rurală Prundeni se numără încă doi bărbaţi, astfel că poliţiştii au plecat în căutarea lor. Potrivit reprezentanţilor IPJ Vâlcea, cei doi au fost găsiţi, câteva ore mai târziu, în trafic, pe o stradă din Slatina. Cei doi au fost ridicaţi de mascaţi şi au fost duşi la audieri.

Într-o postare pe Facebook, Sindicatul Europol anunţă că cei doi poliţişti au fost deposedaţi de arme, ameninţaţi cu pistolul şi sechestraţi.

„Noi informaţii revoltătoare apar în cazul colegilor agresaţi. Se pare că după ce i-au deposedat de arme şi i-au sechestrat într-o curte a imobilului, rromii au îndreptat pistoalele înspre poliţişti, iar unul dintre ei ar fi apăsat şi trăgaciul, doar ca încărcătorul era gol, poliţistul folosind toate cartuşele pe parcursul urmăririi!“, se arată în postarea Europol.

Doi polițiști au fost bătuți crunt și răniți grav în timp ce se aflau în misiune. Aceștia urmăreau în trafic o mașină în care se aflau două persoane de etnie romă cunoscute în zonă ca persoane cu antecedente penale. Întâmplarea s-a petrecut în satul Călina, comuna Prundeni, din Vâlcea, unde organele statului au fost agresate de către rudele inculpaților.

Pentru a încerca să-i oprească pe suspecți, poliţiştii au tras 12 focuri de armă fără a răni pe cineva. Maşina în care erau cei doi suspecţi a oprit în faţa casei lor din care au ieşit rudele celor doi care i-au agresat pe poliţişti, lăsându-i fără pistoale şi fără muniţie.

Suntem în pragul unei noi epidemii. Boala este extrem de contagioasă! O școală a fost deja închisă, iar medicii vor măsu... Centrul de reeducare din munţii Maramureşului în care ar fi fost maltratați copii se redeschide! Cum arată „casa de tort...
Parteneri
Horoscopul săptămânii 4 iulie – 10 iulie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Catine.ro
Ultimele știri
x