Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

E uimitor cum s-ar fi infectat cu Covid bătrânul care a dansat în curtea spitalului și nepoata sa: "Cred că luat virusul de pe bani. Am dus mâna la ochi, la nas"

Bătrânul din Gorj, care a dansat în curtea spitalului, de bucurie că a scăpat de coronavirus s-ar fi infectat cu Covid-19 de pe banii schimbaţi la o casă de schimb valutar. Domnul Teodor își amintește cum a dus mâna la gură și la nas în acea zi, chiar înainte de Paște. Nu intrase în contact cu nimeni.

Alături de bunic a ajuns la spitalul din Târgu Cărbunești, județul Gorj, și nepoata, ambii depistați pozitiv cu Covid-19. Au fost infectaţi chiar înainte de Paşte. Bărbatul crede că a luat virusul de pe banii schimbaţi la o casă de schimb valutar din Motru.

"N-am avut mănuşi, am numărat banii acolo, i-am numărat de două ori. Am stat pe fotoliu, am numărat banii de două ori. I-am băgat în portofel, am venit acasă, i-am mai numărat şi aici. Am pus mâna la ochi, am pus mâna la nas", a mărturisit omul.

Bunicul din Gorj, vedetă după ce a dansat de fericire că a scăpat de Covid

O bucurie uriașă l-a cuprins când s-a văzut "scăpat" din spital și din ghearele "covidului". Bărbatul a fost infectat cu coronavirus și a petrecut mai bine de două săptămâni în unitatea medicală de la Târgu Cărbunești. Medicii care l-au declarat vindecat și l-au externat au luat parte la un spectacol de zile mari, cu hore și sârbe, oferit chiar de fostul pacient. Nepoata sa, infectată și ea, fusese declarată vindecată mai devreme.

Vezi AICI clipul viral! Un bătrân vindecat de coronavirus dansează hore și sârbe, în curtea spitalului din Gorj, la externare: "Covide, te-am învins!"

Poveste impresionantă a bunicului care și-a crescut nepoata de când era bebe

Şi nepoata pe care omul o creşte de când avea 12 zile a fost internată tot o lună în acelaşi spital. Tot cu coronavirus. Prin desen, eleva de clasa a VII-a i-a rugat pe medici să-i salveze bunicul. Fetița a fost abandonată de părinți și crescută de bunic de când era bebeluș. Bunica fetei a murit într-un incendiu care le-a curprins casa. Doar bunicul și nepoata s-au salvat din flăcări.

Simptomele l-au îngrozit pe bunic

"Aveam senzația că îmi scoate inima din piept, când mă apucau frisoanele. Apoi mă lăsa. Asta a fost marți, miercuri tot așa, iar joi n-am mai avut nimic. Când m-am culcat iar au început frisoanele. Mi-am pierdut și gustul și mirosul. Inițial am crezut că e răceală. Am zis că nu se poate, dacă fata se îmbolnăvește ca mine, eu mai bine mor. Am luat legătura cu DSP și ne-am pregătit să ne facă testul. A venit pozitiv pentru amândoi. Elena nu a avut deloc simptome, dar îi era frică de moarte. Mereu îmi spunea "tati, eu nu vreau să mor". I-am explicat că atât cât sunt eu lângă ea, nu se întâmplă nimic", a spus omul, într-un interviu, la Antena 3.

Bunicul vindecat de Covid-19, care a dansat hore în curtea spitalului, își crește singur nepoata, de 14 ani. Doar ei au supraviețuit din casa în flăcări

"Dacă n-aș fi trecut prin asta, n-aș fi crezut nici eu. Este de cel puțin trei ori mai rea decât grija pe care am avut-o eu în viața asta, ca intensitate. Aveam senzația, atunci când aveam frisoane, că îmi iese o gheară din inimă. Nu am avut niciodată așa ceva. Mi s-a umflat și limba, aveam niște dureri de nu s-a pomenit. La un moment dat, aveam senzația că mi-a căzut buza. Nu mai aveam putere în mâna stângă, nu mai aveam putere în picioare", a mai spus bunicul erou.

Recomandari