Antena Căutare

Pregătiți de drum? Vă trebuie haine groase și multă răbdare! Din cauza zăpezii, trenurile și avioanele au avut întârzieri și de trei ore

Sunt probleme în continuare şi pe calea ferată! Peste 100 de trenuri au fost anulate, iar altele au întârzieri.

Sunt probleme în continuare şi pe calea ferată! Peste 100 de trenuri au fost anulate, iar altele au întârzieri.

Garniturile circulă cu viteză redusă, iar călătorii ajung la destinaţie cu întârziere chiar şi de trei ore. Întârzieri au şi avioanele din cauza pistelor care trebuiau curăţate, dar şi degivrării. Pe Aeroportul Henri Coandă, 16 curse au înregistrat întârzieri de 30 de minute, chiar şi o oră.

În cazul trenurilor anulate, călătorii care și-au cumpărat deja bilete pot primi banii înapoi, la cerere.

"Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă, conform programului de zbor. Nicio cursă nu este anulată pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condiţiilor meteo. În cursul dimineţii, 16 curse aeriene au înregistrat întârzieri de până la 30-40 de minute şi, punctual, de până la 60 de minute, generate de necesitatea degivrării aeronavelor înainte de decolare şi/sau de handlingul la sol îngreunat de condiţiile meteo", susţin reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru a se asigura operarea în condiţii de siguranţă.

Este OFICIAL! Vinerea Mare a devenit sărbătoare legală. Românii vor sta acasă înainte de Paşte... ALERTĂ METEO: Următoarele nopți vor fi CRUNTE! Anunțul meteorologilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x