Antena Căutare

Previziuni șocante făcute de un mentalist: "În următorii ani, va exista un moment critic pentru omenire, ce va intra în istorie"

Previziuni șocante făcute de mentalistul Cristian Gog. 2026-2028 va fi un moment critic pentru omenire, a susținut acesta în emisiunea „Voi cu Voicu” de la Antena 3.

Previziuni șocante făcute de mentalistul Cristian Gog. În perioada 2026-2028 va fi un moment critic pentru omenire, a susținut acesta în emisiunea „Voi cu Voicu” de la Antena 3.

„Mi-e foarte greu să spun de ce și cum, dar ce știu e că o să fie ok următorii ani, dar mie îmi e frică, oamenii poate o să uite, 2026-2028 o să fie un moment critic pe care noi ca omenire o să trebuiască să trecem. Am făcut niște analize, am o altă nouă pasiune, trainingul. Și în training este vorba doar de analize tehnice sau fundamentale. Și am făcut o analiză pe evenimentele majore din istoria omenirii. Și cu niște formule, eu am încredere mai mare în cifre decât în oameni, ideea este că este un om care s-a numit Gan și este și o analiză Gan care poate fi aplicată pe anumite intervale de timp. Și de când e lumea asta, lucrurile se întâmplă cu o anumită ciclicitate într-un mod repetat", a explicat mentalistul, potrivit sursei citate.

Ploile torențiale și furtunile au început deja în mai multe zone din țară. E COD GALBEN de vreme rea. Ce ne așteaptă în ... UPDATE: Rezultate loto 6 din 49 din 6 mai. Numerele extrase și câștigătoare sunt......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x