Antena Căutare

Maria Ghiorghiu face previziuni cutremurătoare despre România: ”Ne vom confrunta din nou cu gripa aviară și cu epidemia de rujeolă”

România se va confrunta din nou cu gripa aviară și cu epidemie de rujeolă. Care sunt previziunile cutremurătoare ale prezicătoarei Maria Ghiorghiu!

Previziuni cutremurătoare. România amenințată de noi epidemii:,, Gripa aviară este pe cale să se instaleze din nou în România, iar apoi va urma o epidemie de rujeolă"

România se va confrunta din nou cu gripa aviară și cu epidemie de rujeolă. Care sunt previziunile cutremurătoare ale prezicătoarei Maria Ghiorghiu!

Prezicătoarea Maria Gheorghiu a acordat un interviu în direct pentru emisiunea ,,Agenția VIP" de la Antena Stars în care aceasta mărturisește că primește mesaje de la Divinitate care ajung să se adeverească în diferite momente. Multe dintre nenorocirile care se petrec în Europa, pornind de la atacuri teroriste și ajungând la diverse boli au fost știute de prevăzătoare cu mult timp înainte să se petreacă.
Aceasta le explică tuturor telespectatorilor că Dumnezeu îi transmite mesaje pe care le aude așa cum ar auzi pe oricine ar vorbi cu ea.

Previziunile Mariei Ghiorghiu

"Cu tristeţe vă spun. E vorba de Franţa. În 23 septembrie, acum două luni scriam un articol despre "iarăşi Franţa?". După cum vezi, Franţa este iar în vizorul teroriştilor. Chiar acum două zile auzeam un glas care spunea că apele oceanului cresc şi chiar vedeam. O putere nevăzută mă ia şi mă duce acolo, era apa mai înaltă cu un metru ca mine, da, poate însemna un tsunami. Posibil un cutremur mare. O tornadă şi un uragan puternic despre care vom auzi. Ce mă îngrijorează foarte mult e Rusia. Un glas îmi spunea stare de răboi în Rusia! Vedeam harta României ruptă la partea sudică. Cred că până la urmă pe acolo va începe războiul. De asemenea trebuie avut grijă la dezinfectanți. Da, la dezinfectanții din spitale, nu la orice alți deinfectanți.(...) Ne vom confrunta din nou cu gripa aviară, apoi va urma o epidemie de rujeolă în România", a spus Maria Ghiorghiu.
Aceasta povestește de asemenea că după al treilea război mondial, care va dura 2 ani, va veni Mântuitorul și ne vom ridica din cenușă.

Sursă:AntenaStars

Top 8 cele mai frumoase colinde de Crăciun interpretate de Ștefan Bănică... VIDEO! Drama a doi copii sărmani din Vaslui: "De multe ori împãrtim aceeași pereche de ghete”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x