Primarul din Urziceni cere Prefecturii Ialomiţa şi MAI carantinarea comunei Bărbuleşti, care are foarte multe cazuri de infectare cu coronavirus

Primarul municipiului Urziceni, Constantin Sava, cere prin adrese înaintate Prefecturii Ialomiţa şi Ministerului Afacerilor Interne carantinarea comunei Bărbuleşti, argumentând că aceasta are foarte multe cazuri de infectare cu coronavirus. În judeţul Ialomiţa, este în carantină şi oraşul Ţăndărei, măsură impusă pentru că locuitorii de acolo nu respectau regulile de combatere a noului coronavirus.

Într-o postare pe Facebook pe contul oraşului Urziceni este anunţat faptul că primarul Constantin Sava cere instituţiilor abilitate carantinarea comunei Bărbuleşti.

"Deoarece vecinii noştri nu respectă măsurile luate împotriva COVID-19, primarul municipiului nostru, Constantin Sava, a făcut mai multe adrese către Ministerul Administraţiei şi Internelor şi către prefectură pentru a restricţiona accesul locuitorilor din Bărbuleşti în municipiu. Reamintim că această localitate are foarte multe cazuri confirmate care indică prezenţa noului coronavirus", se arată într-o postare pe Facebook.

În judeţul Ialomiţa, oraşul Ţăndărei este de mai mult timp în carantină pentru că locuitorii de acolo nu respectau regulile impuse de autorităţi, lucru invocate acum şi de primarul din Urziceni, care cere carantinarea comunei Bărbuleşti.

În judeţul Ialomiţa, sunt 154 de cazuri de coronavirus şi mai multe decese, inclusiv al unei asistente care a lucrat în punctul de triaj de la Spitalul Ţăndărei. Asistenta a murit după ce a contractat coronavirusul de la persoane care au trecut prin acest punct de triaj şi care au fost confirmnate cu COVID-19.

Sursa : news.ro

Orașe europene de vizitat în sezonul rece. Alege destinația favorită de acum
Iarna poate fi sau nu anotimpul tău preferat. Se pare că există orașe europene pe care e...
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021. Leii au parte de emoții puternice. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021 spune că Leii au parte de emoții puternice și în...
Ultimele știri