Primarul unei comune din Botoșani a anunțat că oferă în mod gratuit case renovate! Ce s-a întâmplat în scurt timp

Primarul unei comune din județul Botoșani a făcut public anunțul potrivit căruia oferă în mod gratuit case renovate recent! Ce s-a întâmplat la scurt timp?

Primarul unei comune din județul Botoșani a făcut public anunțul potrivit căruia oferă în mod gratuit case renovate recent! Ce s-a întâmplat la scurt timp?

Primarul a pus în practică un proiect inedit, ce i-a adus pe loc succesul! O comună din Botoşani s-a umplut de copii, după ce, în urmă cu doi ani, bărbatul a anunțat că dă case în mod gratuit.

Edilul a repopulat localitatea cu familii numeroase, cărora le-a oferit gratis case renovate. Aşa se face că, în ziua de azi, sunt cu 50 la sută mai mulţi elevi în comună, decât erau înainte de punerea în practică a proiectului de reîmprospătare demografică.

Valentina are 8 copii. Acum se bucură, în sfârşit, de o viaţă frumoasă alături de ei. A plecat tocmai de la Iaşi la Conceşti, unde se agaţă harta-n cui, departe de soţul care îi făcuse existenţa un calvar. Proiectul primarului din comuna de la graniţa cu Ucraina a fost mană cerească pentru ea.

Valentina primeşte pentru familia ei în jur de 1.800 de lei pe lună. Dar cel mai important e că toată familia e liniştită. Însă comuna nu a fost colonizată doar de mame singure cu mulţi griji. Brânduşa şi soţul ei, împreună cu cei patru copii, au văzut anunţul de acum doi ani şi au răspuns imediat.

Noii rezidenți sunt o binecuvântare pentru comună, spun autoritățile locale. Sunt şi o mână de lucru binevenită în agricultură, pe lângă sprijinul pe care l-au dat creşterii demografice din Conceşti.

Până acum sunt aproximativ 10 familii nou-venite în Concești, cu 50 de copii. Cei mici sunt aproape toți de vârstă școlară. Ceea ce înseamnă că şcoala din localitate, aflată în pericol de a fi închise, vor funcţiona în continuare.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri