Antena Căutare

Primele declarații publice ale iubitei lui What's Up. „M-am speriat. Îmi pare rău că am sunat la poliție”

Iubita lui What's Up face primele declaraţii după ce şi-au petrecut noaptea la poliţie. Ce s-a întâmplat, de fapt, acasă la Alice, dar şi la secţia de poliţie, aflăm chiar de la iubita artistului!

Primele declarații publice ale iubitei lui What's Up. „M-am speriat. Îmi pare rău că am sunat la poliție”
Primele declarații publice ale iubitei lui What's Up. „M-am speriat. Îmi pare rău că am sunat la poliție”

„Noi de ceva vreme avem niște divergențe personale. El are o perioadă foarte grea, a avut un an foarte greu, iar eu în ultima perioadă am început să obosesc să îl susțin. Ne-am certat, a venit la mine, ne-am certat. A ieșit pe hol, ne-am certat. A venit înapoi, ne-am certat. N-am mai rezistat, când l-am condus la lift, a împis ușa și mi-a prins degetul. M-am speriat și am sunat la poliție pentru că nu știam ce să fac. Îmi pare rău că am sunat poate trebuia să mai am răbdare. În momentul acela am simțit că nu mai pot și asta am făcut.” , a explicat iubita artistului.

„Aveam sentimenul că nu se mai calmează și nu știam ce să fac. Nu a fost violent cu mine, era violent verbal, vorbea foarte tare și nu mă lasă să vorbesc.” , a adăugat aceasta.

Iubita artistului a explicat că totul a fost o neînțelegere, mai ales ce s-a întâmplat cu poliția. „Era foarte supărat că l-a lovit foarte tare, era foarte nervos pe chestia asta.” . Aceasta a adăugat că nu știe dacă cântărețul l-a mușcat pe unul dintre polițiști.

Cei doi nu au specificat dacă mai formează sau nu un cuplu, ci doar că au probleme și că încearcă să le repare. „Îi pare rău că a exegerat și nu a avut grijă de mine. Chiar cred că are un suflet mare și foarte bun, toți greșim.”

Alice nu va face plângere la poliție. „Acum încerc să mă liniștesc și să îmi dau seama de ce s-a întâmplat. Țin la el și îi vreau bine, aș vrea ca el să fie bine”

Doamna Lenuța, îngrijitoarea toaletei publice din Cetatea Alba Carolina, a fost premiată. Cum a reușit un singur om să a... Haine pentru nevoiași, donate gratuit de patronii unui magazin second-hand din Alba Iulia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x