Antena Căutare

Primele imagini cu mama Luizei, dusă cu targa la spital. Motivul pentru care femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale: ”Nu se mai oprea!”

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, tânăra dispărută de acasă în luna aprilie, a ajuns la spital sâmbătă seară, după ce tatăl ei a apelat serviciul 112, speriat că femeii îi curgea mult sânge din nas. 

Femeia a fost evaluată la domiciliu de un echipaj SMURD, care a decis să o aducă de urgență la spital, deoarece avea tensiunea foarte mare.

"A fost o perioadă grea. Monica a suferit mult. Astăzi (sâmbătă, n.r.) am văzut că era foarte palidă şi pe seară din senin a început să-i curgă sânge din nas care nu se mai oprea. Sunt disperat când văd că se prăbuşeşte, că nu mai are forţă. Ne-am speriat şi am sunat la 112", a declarat bunicul Luizei, potrivit Antena 3.

Revoltător! Poliția a încetat să o mai caute pe Alexandrai Măceșanu. Decizia a adus lacrimi în ochi familiei

Monica Melencu a ajuns la spital unde a primit îngrijirile medicale necesare. Femeia avea tensiunea foarte mare, iar medicii au reuşit să i-o stabilizeze.

Mama Luizei Melencu ajunge la DIICOT luni

Monica Melencu urmează ca luni să meargă să studieze ultima parte din dosarul fiicei sale.

Familiile Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu, decizie de ultimă oră! Ce vor de la anchetatori. „E posibil”

„M-au chemat pe 30 decembrie. Mă voi duce să studiez ultima parte. Vreau să văd totul cu ochii mei. Indiferent ce-mi spun acum anchetatorii, eu nu mai cred nimic. Simt, copilul meu trăieşte, dar nu-l caută nimeni. 2020 îmi va aduce copilul acasă. Veţi vedea”, a spus vineri Monica Melencu.

Trafic feroviar oprit în judeţul Timiş, după ce un tren care circula între Timişoara – Târgu Mureş a lovit un autoturism... Răsturnare de situație în cazul pacientei arse la spitalul Floreasca. Medicul Mircea Beuran spune că nu a fost în sala d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x