Antena Căutare

Revoltător! Poliția a încetat să o mai caute pe Alexandrai Măceșanu. Decizia a adus lacrimi în ochi familiei

Lovitură cumplită pentru familia Alexandrei Măceșanu. Poliția a încetat să o mai caute! Părinții fetei răpite de Gheorghe Dincă sunt cu lacrimi în ochi.

Revoltător! Poliția a încetat să o mai caute pe Alexandrai Măceșanu. Decizia a adus lacrimi în ochi familiei Galerie
Alexandrai Măceșanu nu se mai află printre copiii daţi dispăruţi pe site-ul Poliţiei Române

O nouă lovitură din partea poliţiei pentru familia Alexandrei Măceșanu! După ce părinţii fetei răpite de Gheorghe Dincă au fost chemaţi în ajun de Crăciun să ridice certificatul de deces, iar părinţioi au refuzat pentrtu că nu s-a găsit cadavrul, Alexandra a fost ştearsă de pe lista copiilor dispăruţi. Asta înseamnă că nimeni nu o mai caută, transmite Antena 3.

Conform ultimelor informații aceasta nu se mai află printre copiii daţi dispăruţi pe site-ul Poliţiei Române. Procurorii DIICOT au transmis certificatul de deces către Poliţie după ce în ajun de Crăciun i-au chemat şi pe părinţii fetei pentru a le înmâna documentul.

Decizia luată de Poliția Română le-a adus lacrimi în ochi părinților Alexandrei Măceșanu. Cazul din Caracal șochează pe toată lumea.

Citește și: Familiile Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu, decizie de ultimă oră! Ce vor de la anchetatori. „E posibil”

Incendiu violent într-un bloc din Târgu-Mureș: 36 de locatari evacuați și o persoană rănită... Cornel Galeș, răsturnare de situație în cazul morții sale? Camerele video spun devărul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x