Antena Căutare

Prinși cu droguri la festival. Polițiștii AntiDrog au capturat 46 de persoane

În urma unei acțiuni în stațiunea Mamaia, polițiștii AntiDrog au capturat 46 de persoane care aveau în posesie droguri. Acțiunea a fost desfășurată în decursul a cinci zile.

În urma unei acțiuni în stațiunea Mamaia, polițiștii AntiDrog au capturat 46 de persoane care aveau în posesie droguri. Acțiunea a fost desfășurată în decursul a cinci zile.

„Acţiunea a fost organizată în perioada 15-18 august a.c., cu prilejul unui festival care a avut loc, în aceste zile, pe litoralul românesc“, a anunţat Poliţia.

La Mamaia se desfășoară în această perioadă Festivalul Sunwaves, la Aza Beach, Mamaia Nord-Năvodari, festival ce se va încheia pe 20 august.

Poliția a prins 45 de români și un italian care aveau în posesie sute de comprimate de ecstasy, pliculețe cu cocaină, ketamină, amfetamină, dar și muguri de cannabis. Niciunul dintre indivizi nu a fost reținut, însă drogurile au fost confiscate.

Legea prevede sancţionarea traficului şi a altor operaţiuni ilicite cu substanţe aflate sub control naţional: „Articolul 2 (1) Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea în vânzare, vânzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpărarea, deţinerea ori alte operaţiuni privind circulaţia drogurilor de risc, fără drept“.

Ziua Mondială a Fotografiei, 19 august. Primele fotografii din istorie și primul selfie| FOTO... Ce se întâmplă în corpul tău, după rugăciune! Zece efecte la care nu te-ai fi gândit niciodată!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x