Live acumFilm: Parker
Prime Time 20:00Film: Parker

Probele ADN, confirmate! Alexandra a fost în maşina suspectului din Caracal

Cazul criminalului din Caracal capătă proporții înfiorătoare după ce o aliză cu rămășițe umane și haine a fost găsită într-un lac din apropierea casei acestuia! 

UPDATE 28 iulie. Rezultatele testelor ADN au confirmat faptul că Alexandra s-a aflat în maşina lui Gheorghe Dincă, după ce medicii au analizat mai multe fire de păr găsite în autoturismul suspectului. Aceleaşi rezultate se confirmă şi pentru o bucă de scotch​ luată din casă de către anchetatori, cu care fetiţa a fost legată la gură. Dezvăluirile au fost făcute de Alexandru Cumpănaşu, în urmă cu puţine momente, la Antena 3.

UPDATE. Surse apropiate anchetei au dezvăluit pentru Mediafax că oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă par umane, dar vechi. Mai mult, inclusiv cenuşa găsită ar fi tot veche. Şi asta nu e tot. Potrivit acelorași surse, anchetatorii nu au găsit până astăzi pete de sânge în zona locuinţei. De astfel, aşa se şi explică faptul că suspectul a fost arestat preventiv doar pentru trafic de minori şi viol.

Cazul criminalului din Caracal capătă proporții înfiorătoare după ce o aliză cu rămășițe umane și haine a fost găsită într-un lac din apropierea casei acestuia!

Scafandrii Inspectoratului pentru Situații de Urgență caută în lacul din apropierea casei criminalului din Caracal și alte posibile rămășițe umane sau probe concludente pentru ancheta deschisă pe numele lui Gheorghe Dincă.

Expert în salvări maritime: „E o situație tragică. Toate obiectele vor fi găsite”.

Procurorii DIICOT au solicitat extinderea verificărilor. Aproximativ 50 de polițiști, jandarmi și scafandri au venit cu patru bărci și cercetează atent lacul din apropierea casei criminalului din Caracal pentru alte probe.

Scafandrii au găsit o valiză cu rămășițe umane, haine arse, o pereche de pantofi și alte probe, despre care se crede că ar avea legătură cu acest caz șocant, informează cei de la Antena 3.

Recomandari