Antena Căutare

Protestele continua la Galati: Pensionarii picheteaza Prefectura

Protestele continua joi. De data aceasta, pensionarii sunt cei care au iesit iesi in strada, la Galati. Oamenii protesteaza in semn de revolta fata de masurile de austeritate stabilite de guvern.

Ei picheteaza sediul prefecturii, dupa ce in urma cu o saptamana au incercat sa patrunda cu forta in sediul institutiei. Protestul a inceput la ora 10.00.

Saptamana trecuta, sute de pensionari au iesit in strada in mai multe judete din tara, nemultumiti de masura privind reducerea pensiilor cu 15%. Protestatarii au cerut demisia presedintelui si a premierului si au scandat diverse lozinci la adresa acestora.

"Porcilor ordinari!", "Jos Guvernul! Jos Basescu!!", "Dati-ne cianura, omorati-ne!", au fost cateva dintre mesajele pe care pensionarii iesiti in strada le-au adresat celor aflati la putere.

Pensionarii din Galati au iesit in strada si la sfarsitul lunii martie pentru a-si exprima nemultumirea fata de banii pe care-i primesc de la stat dupa zeci de ani de munca. Atunci, ei au si cer majorarea punctului de pensie si renuntarea la sistemul de coplata in sanatate.

Vezi mesajul emotionant al unui copil catre guvernanti!... Transfagarasanul, blocat in judetul Sibiu, in urma caderilor de pietre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x