Antena Căutare

Organizatorii Maratonului Internațional București s-au răzgândit după reacțiile virulente! Participanții pot asculta muzică în căști

Reacțiile virulente apărute după vestea că parcipanții la Maratonul Internațional București nu vor mai avea voie să asculte muzică în timpul competiției i-au determinat pe organizatori să se răzgândească. 

Reacțiile virulente apărute după vestea că parcipanții la Maratonul Internațional București nu vor mai avea voie să asculte muzică în timpul competiției i-au determinat pe organizatori să se răzgândească.

Astfel, după ce aceștia au anunțat că parcipanții la Maratonul Internațional București, ce se va desfășura la sfârșitul săptămânii, în Capitală, nu vor putea să asculte muzică în căști, mulți dintre concurenți s-au revoltat, așa că organizatorii s-au răzgândit.

”Având în vedere numărul mare de reacţii generate de postarea pe pagina de Facebook a Maratonului Bucureşti din data de 7 octombrie cu privire la aplicarea de sancţiuni pentru utilizarea câştilor audio în timpul cursei, Bucharest RUNNING CLUB este de părere că publicul nu este încă pregătit să renunţe complet la ascultarea muzicii în timpul alergării şi, prin urmare, nimeni nu va fi descalificat din acest motiv. Apreciem însă faptul că mesajul a fost receptat de alergători şi suntem convinşi că fiecare în parte se va gândi mai mult la siguranţă şi va alege acele soluţii prin care auzul să nu fie complet blocat pe perioada participării la cursă, pentru a evita astfel orice incident neplăcut. Vă mulţumim şi vă dorim mult succes la alergare.”, a fost mesajul postat de organizatori, pe pagina oficială de Facebook a concursului.

Luni după amaiază, organizatorii au anunțat că persoanele care vor lua parte la Bucharest Marathon și care folosesc căștile în timpul concursului riscă descalificarea. Ba mai mult, ei postaseră pe site-ul maratonului și un articol privind impactul muzicii asupra efortului fizic.

Cele cinci curse din cadrul competiției – maraton, semimaraton, 10k, cursa populară și cursa copiilor – vor avea loc sâmbătă și duminică.

De asemenea, în cele mai importante maratoane ale lumii, Boston, New York, Berlin sau Paris, participanţii sunt sfătuiţi să nu alerge ascultând muzica, însă se precizează că, deşi nu e recomandată, folosirea căştilor nu e, totuşi, interzisă.

Doi bărbaţi au fost reţinuţi, după ce au urcat o femeie de 26 de ani într-o maşină, împotriva voinţei sale, şi au dus-o ... Zeci de români au cumpărat pui vopsiți, vânduți ca păsări de curte. Cum s-au păcălit aceștia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x