Antena Căutare

Răzvan avea 20 de ani și se întorcea de la un grătar când a pierdut controlul volanului. A murit, cu iubita la doi pași de el: „Te rog, ridică-te!”

Răzvan ieșise la un grătar cu prietenii săi. În drum spre casă, tânărul de 20 de ani din Botoșani a pierdu controlul volanului și s-a izbit frontal de un alt autoturism. A murit întins pe șosea, lângă fiarele contorsionate ale mașinii din care a fost scos de medici.

Răzvan ieșise la un grătar cu prietenii săi. În drum spre casă, tânărul de 20 de ani din Botoșani a pierdu controlul volanului și s-a izbit frontal de un alt autoturism. A murit întins pe șosea, lângă fiarele contorsionate ale mașinii din care a fost scos de medici. La câțiva pași, mama și iubita lui se rugau cu disperare ca el să supraviețuiască.

Răzvan și prietenii săi au vrut să profite de ultimele zile de vară și au ieșit la un grătar, în pădurea de la ieșirea din Botoșani. La un moment dat, tânărul s-a urcat în mașină, vrând să se întoarcă n oraș.

În apropierea sensului giratoriu de la intrarea în oraș, a pierdut controlul volanului, a ajuns pe contrasens și s-a izbit frontal de o autoutilitară.

Prins între fiarele contorsionate ale mașinii sale, Răzvan a fost scos de medici fără semne vitale. În ciuda manevrelor de resuscitare, tânărul nu a putut fi readus la viață.

La scurt timp după producerea accidentului, mama și iubita lui Răzvan au ajuns la fața locului. Mama băiatului a fost luată de ambulanță și dusă de urgență la spital, medicii fiind îngrijorați pentru sănătatea ei.

Iubita lui era căzută pe asfalt și plângea deznădăjduită. Spunea că nu își dorește decât să-l vadă că se ridică și că este bine, scrie Botoșăneanul.

Medicii au refuzat, parcă, să îl lase să se ducă. Timp de 45 de minute, l-au resuscitat fără oprire. Lângă ei, polițiștii șopteau, rugându-se pentru o minune.

Între timp, pe pagina de Facebook a tânărului, prietenii lui postează mesaje de condoleanțe:

„Omule, cum? Cum ai putut? Ce s-a întâmplat cu tine? Cum te-a lăsat inima să pleci și să lași mii de oameni îndurerați? Cum? Erai fratele meu! Omul de bază! Omul la care dacă apelam era lângă mine! Am avut încredere de fiecare data când imi spuneai că vei fi atent la condus!!!!! Te voi iubi până la moare fratele meu! Și îți voi purta respect o viața întreagă. Dumnezeu să te ia în paza lui! Nu te voi uita niciodată, promit!”, a scris o prietenă.

Sursa foto: botosaneanul.ro

Bărbat din Craiova, reţinut pentru 24 de ore, după ce a agresat un poliţist... Oana, asistentă medicală în Iași, a murit în drum spre casă, după tura de noapte! S-a stins sub ochii unui coleg! „Nu av...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x