Antena Căutare

Familia româncei ucise în Marea Britanie nu are bani pentru a-i repatria trupul. Gestul extraordinar făcut de rudele tinerei

Cristina Calancea , o tânără în vârstă de 26 de ani,  plecase în Marea Britanie cu speranţa unei vieţi mai bune. Din păcate, a avut parte de un final tragic, ucisă de fostul său iubit. Durerea pierderii Cristinei este amplificată de faptul că familia nu îşi poate permite să achite taxele de repatriere a trupului.

Cristina Calancea , o tânără în vârstă de 26 de ani, plecase în Marea Britanie cu speranţa unei vieţi mai bune. Din păcate, a avut parte de un final tragic, ucisă de fostul său iubit. Durerea pierderii Cristinei este amplificată de faptul că familia nu îşi poate permite să achite taxele de repatriere a trupului.

Răzvan, fratele Cristinei a făcut primul pas: a deschis o pagină de strângere de fonduri pe platforma Go Fund Me. Oamenii s-au mobilizat, strângându-se deja peste 4000 de lire sterline.

Pe Facebook există o pagină asemănătoare, în care plafonul donaţiilor a fost stabilit la 1000 de lire sterline. Familia Cristinei Calancea este foarte aproape suma necesară pentru repatrierea trupului.

„Iubita noastră, soarele nostru, Cristina Kyky, a fost luată de lângă noi prea devreme. A fost ucisă la vârsta de 26 de ani. Familia are nevoie de ajutor s-o repatrieze pe Cristina în România, la ea acasă, la mămica şi tăticul ei. Vom fi recunoscători pentru ajutorul tău”, este mesajul de pe pagina de Facebook.

Orbit de gelozie şi durere, în faţa unei despărţiri pe care nu şi-o dorea, Gediminas Jasinskas,fostul iubit al Cristinei, a ucis-o cu bestialitate.

Presa britanică spune că românca a fost găsită într-o baltă de sânge, cu trupul plin de urme de înjunghiere. Criminalul a fost prins şi arestat la scurt timp, relatează BBC News.

Cluj 2018. Ce orașe fac parte din Alianța Vestului... Timișoara 2018. Ce orașe din Transilvania și Banat fac parte din Alianța Vestului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x